Territorial

El Girona B es deixa remuntar

1a catalana. Els de Nacho Castro desaprofiten un avantatge de dos gols en la segona part i continuen sense puntuar com a locals

GIRONA B 2 HORTA 3

GIRONA B: Quinti, Joan Pujol (Marc, 80'), Gallardo, Morales, Genís, Marc Carbó, Serrano, Mamau (Ruiz, 80'), Soufiane, Sanding (Juanpi, 67') i Mario (Ferrón, 59'). HORTA: Buetas, Mur, Reyes, Esteve, Gómez, Carrique, Ramírez (Barry, 89'), Muela (Rodríguez, 67'), Canelada (Amador, 67'), Cañadilla (Beguer, 67') i Blasco. GOLS: 1-0 (31') Morales. 2-0 (51') Mario. 2-1 (53') Muela. 2-2 (84') Beguer. 2-3 (89') Carrique. ÀRBITRE: Roig Antoja. T.G.: Als locals Quinti, Morales i Mario; i als visitants Esteve, Ramírez i Rodríguez. COMENTARI: No hi ha manera. El Girona B està fent un inici de temporada decebedor i ja és antepenúltim. Ahir, durant 51 minuts va semblar que l'equip aconseguiria fer un gir i sumaria els primers punts a casa. Contra un bon equip com l'Horta, els de Nacho Castro van tenir el partit controlat i els barcelonins no es van acostar a la porteria de Quinti. A més, els gironins van tenir efectivitat, i es van avançar amb un gol fruit d'una jugada d'estratègia (31'); i van ampliar l'avantatge en la represa amb un gol de Mario rematant una centrada de Soufiane. En la jugada posterior al 2-0, però, l'Horta es va trobar amb un gol en una jugada molt estranya en què a Quinti i a la defensa del filial gironí els va faltar contundència. Amb el 2-1 van tornar a aflorar els nervis i la ansietat que té aquest Girona B. Tot el que havia fet bé fins llavors ho va començar a fer a l'inrevés, i va passar de ser el dominador a ser el dominat. L'Horta va saber llegir el partit a la perfecció i es va llançar a l'atac. Aprofitant els nervis del filial, l'Horta va poder capgirar el resultat gràcies als gols de Beguer i Carrique, i el Girona B es va quedar sense sumar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)