1a femenina

L'Espanyol s'estrena a domicili

1a divisió femenina. Les noies de Toni Polidano van sumar a les Canàries el seu primer triomf fora de casa gràcies a una diana de Paloma quan faltaven cinc minuts pel final

El femení de l'Espanyol es va endur el primer triomf de la temporada fora de casa contra un Tenerife Sur que feia quatre jornades consecutives que havia guanyat. La victòria va arribar a les acaballes del partit gràcies a un gol de Paloma al minut 85. El partit, però, no havia començat de la millor manera possible per a les blanc-i-blaves, que van veure com al minut 2 de joc ja perdien d'1 per culpa d'un gol d'Ana. Tot i el mal inici, però, les noies de Polidano no van perdre la cara al partit i ben aviat arribaria l'empat, obra d'Inés al minut 11 de joc. Abans del descans, Lombi va avançar les periquites en rematar una centrada de Laura (42'), tot i que el partit s'acabaria complicant a la segona part, quan poc després que Elba veiés la segona targeta groga, les tinerfenyes van empatar el partit a falta només de deu minuts pel final. Però ahir era el dia i la victòria havia de volar sí o sí a cap a Barcelona. Amb l'Espanyol aguantant l'empenta local i sortint a l'atac mitjançant contracops, les blanc-i-blaves van fer el gol de la victòria gràcies a una rematada oportunista de Paloma (85') després d'una gran jugada per la banda esquerra de Troyano.

TENERIFE SUR 2 ESPANYOL 3

TENERIFE SUR: Pili, Estella, Laura (Doblado, 67'), Natalia, Maria José, Mairlén, Cindy, Ana, Psico, TIbi (Carla, 58') i Paloma. ESPANYOL: Norma, Elba, Inés, Estibi (Aroa León, 72'), Pereira, Troyano, Zaira, Lombi, Paloma, Aina i Laura. GOLS: 1-0 (2') Ana. 1-1 (11') Inés. 1-2 (42') Lombi. 2-2 (80') Doblado. 2-3 (85') Paloma. ÀRBITRE: Negrín Díaz. T.G.: A la local Natalia; i als visitants Inés i Aina, T.V.: Per doble amonestació, a la visitant Elba. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.