Territorial

L'Escala perd el tercer duel seguit

1a catalana. Els de Pitu Batlle no van estar encertats en atac i van ensopegar contra l'Avià, que va sentenciar amb dos gols en el tram final

L'Escala va allargar ahir la seva particular mala ratxa de resultats i va caure derrotat a casa contra l'Avià per 0-2, en la que va ser la tercera derrota consecutiva del conjunt escalenc. El partit va tenir constants alternances quant a joc i arribades, amb clares ocasions per als dos equips, que tot i així es van mostrar molt imprecisos al llarg de l'enfrontament. No va ser fins al tram final del partit que el marcador es va moure, quan l'Avià va marcar dos gols pràcticament consecutius en els minuts 87 i 89, respectivament, que van decantar la balança. Primer Marc Torres va culminar una jugada molt ben trenada per avançar els visitants, i poc després, amb l'Escala bolcat a buscar l'empat, Joan Noguera va sentenciar amb un magistral llançament de falta. D'aquesta manera l'Escala continua amb onze punts i cada vegada té més a prop els llocs perillosos de la taula classificatòria, tot al contrari que l'Avià, instal·lat en els primers llocs i que mira cap amunt.

L'ESCALA 0 AVIÀ 2

L'ESCALA: Blanquera, Pau Ribas, Mir, Salam (Molinas, 69'), Adrià Serra, Teixidor, Ridao (Soler, 55'), Agustí Garcia (Gasull, 69'), Negre, Nil Pàmies (Muniesa, 45') i Ricard Ferrer. AVIÀ: Marc, Toni (Torres, 51'), Roger, Miki (Uri, 45'), Gigi, Pau (Peke, 72'), Arnau, Bejar, Jordi, Pol i Pablo (Joan Noguera, 84'). GOLS: 0-1 (87') Torres. 0-2 (89') Noguera. ÀRBITRE: Jacas Puig. T.G.: Als locals Pau Ribas, Salam, Negre, Ricard Ferrer i Serra i als visitants Arnau i Bejar. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)