Territorial

Treuen profit de l'efectivitat

1a catalana. La Jonquera es va endur els tres punts del camp de l'Horta després d'aprofitar les ocasions en els primers minuts

Els d'Àxel Vizuete continuen escalant llocs en la classificació. Ahir, els jonquerencs van fer un partit molt seriós contra l'Horta, que encara no havia perdut a casa, i es van endur tres punts que els permeten situar-se a només dos del capdavant de la classificació. L'Horta va dur la iniciativa en els primers deu minuts, però la Jonquera va saber resistir i en el 13' Henry va fer el 0-1 aprofitant una gran centrada de Pol Compte. La reacció de l'Horta va ser immediata i, en la següent jugada, un xut de Cañadilla va tocar en Miguelito, que la va introduir al fons de la xarxa per fer l'empat. Els d'Àxel Vizuete, però, van aprofitar una falta lateral per avançar-se de nou gràcies a una rematada de Pol Compte (22'). Amb l'1-2, la Jonquera va cedir tota la iniciativa a l'Horta, però es va mantenir molt sòlid en defensa, fins i tot quan es va quedar amb deu per l'expulsió d'Alforcea, i va aconseguir mantenir el resultat per sumar tres punts d'or.

HORTA 1 LA JONQUERA 2

HORTA: Buetas, Mur, Reyes, Marc E. (Barry, 46'), Genís (Muela, 69'), Manel, Cañadilla, Kique, Canelada (Pablo, 78'), Nacarino (Joel, 58') i Miguelito (Iker, 78'). LA JONQUERA: Montero, Pau, Edile, Rama (Chacón, 18'), Alforcea, Pol Compte (Bassols, 65'), Benaissa, Henry (Anderson, 67'), Fran Pérez (Carlos López, 67'), Amós i Iván Ruiz. GOLS: 0-1 (13') Henry. 1-1 (14') Miguelito. 1-2 (22') Pol Compte. ÀRBITRE: Creus Soler. T.G.: Als locals Genís, Manel i Miguelito; i als visitants Montero, Bassols, Alfrocea, Chacón, Amós i Pau. T.V.: Directa al visitant Alforcea (63').