Territorial

Duel selvatà a la vista

1a catalana. El Lloret i el Farners s'enfronten (a les 16 h) immersos en dues dinàmiques ben diferents: els lloretencs encadenen cinc partits sense perdre i els de Santa Coloma, dues derrotes

La tretzena jornada de primera catalana comença avui amb tres representants gironins de protagonistes. Dos d'ells, el Lloret i el Farners, s'enfrontaran en el duel selvatà (16 h), i la Jonquera visitarà el camp de la Molletenca, mitja hora més tard.

Mons diferents

El Lloret (12è, amb 16 punts) rebrà avui el Farners (14è, amb 12) amb l'objectiu d'allargar la bona dinàmica de resultats, i és que el conjunt d'Edu Urdiales encadena cinc partits sense perdre –9 punts dels últims 15, amb una última victòria al camp de l'Andorra (1-2)–, fet que l'ha fet escalar fins a una posició relativament tranquil·la de la taula. En contrapartida, el Farners, dirigit pel tàndem format per Miquel Muñoz i Lluís Padrós, ha perdut els últims dos partits i actualment ocupa el cinquè lloc per la cua, una posició perillosa.

D'altra banda, la Jonquera, el millor equip gironí de la categoria (és sisè, amb 20 punts), intentarà retrobar-se amb la victòria també avui visitant la Molletenca, penúltim. L'equip d'Àxel Vizuete va perdre contra el Manresa (1-2), una desfeta que va trencar una ratxa de tres victòries seguides.

Pel que fa als partits de demà, l'Escala vol enllaçar el tercer triomf rebent el Tona (16 h), mentre que el Girona B necessita reaccionar a Vic (16 h) i l'Abadessenc, cuer amb nou derrotes seguides, juga a Mataró (16.30 h).

TAMBÉ AVUI

La Jonquera, sisè classificat, vol tornar al camí del triomf al camp de la Molletenca (16.30 h)

DEMÀ

L'Escala rebrà el Tona (16 h), el Girona B visitarà el Vic (16 h) i l'Abadessenc, el Mataró (16.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)