2a divisió FEF

Boris iguala un final boig

Partit obert. L'Hospitalet i l'Olot disputen un partit d'alt nivell, amb ocasions alternes, però que acaba en empat gràcies a l'oportunisme de Boris (83') després del gol de Rojas (74')

El punt és valuós a efectes classificatoris, però cap dels dos equips va acabar del tot content per les circumstàncies del partit. L'Hospitalet va tenir cert domini durant gran part del partit però l'Olot va marcar quan faltaven quinze minuts per acabar. Finalment, Boris Garrós va deixar les taules en un partit obert, bonic i d'alternatives. Els garrotxins van ser dominadors territorials del primer temps, amb moltes arribades que no van saber concretar. El bagatge d'ocasions va ser favorable a l'Hospitalet, que intentava llançar contraatacs entre els espais que deixava l'Olot. L'ocasió local més clara va ser una rematada al travesser de David López a centrada de Guzmán just després que Wilfred aturés un cop de cap d'Aleix Coch. Els de Rodri, però, només eren perillosos amb Gato, que no podia concretar cap ocasió per la seva banda. Després de la represa, l'Hospitalet va començar millor, amb voluntat de controlar el partit, i l'Olot va tenir més protagonisme en la fase ofensiva. Això va provocar, alhora, que els riberencs tinguessin més dificultats que en el primer temps per apropar-se a l'àrea rival de Wilfred, que va viure força tranquil. Sergio Ortiz va avisar Aulestia en un lliure directe que va anar a córner i en aquest servei de cantonada Rojas va posar la cama per situar el 0-1 provisional (74'). Cifuentes va arriscar amb l'entrada de dos davanters (Boris i Collado) i amb una defensa de tres homes. I el premi va arribar. Nou minuts després del gol, una internada de Guzmán a l'àrea la va aprofitar Boris per afusellar el porter. Cap dels dos equips es conformava amb l'empat i es van bolcar cap al gol de la victòria, però van estar imprecisos en la definició.

OLOT 1 L'HOSPITALET 1

L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Castell (Collado, 77'), Aleix, Savall, Miki Muñoz (Boris, 75'), Ton Alcover, Guzmán, Raúl Torres (Puerto, 59'), David López i Ruibal. OLOT: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas, Djak (Abel, 55'), Gato, Héctor Simón, Sana (Sergio Ortiz, 71'), Perea (Marcel, 46') i Uri Santos. GOLS: 0-1 (74') Rojas. 1-1 (83') Boris. ÀRBITRE: Caparrós Hernández. T.G.: Als locals Aleix, Raúl Torres, Miki Muñoz i Dani Fernández; i als visitants Sana i Abel. PÚBLIC: Mig miler d'espectadors, aproximadament.
Hem fet un partit en la línia del que fem fora de casa, però no hem acabat matant el partit
Rodri
entrenador de l'olot
Hem sabut dominar diferents facetes del joc, però ens ha faltat l'encert
Martí Cifuentes
entrenador de l'hospitalet
Tinc la sensació d'haver fet els millors 45 minuts de la temporada en lliga, a un nivell alt, i hem mèrits suficients per guanyar

La primera diana de Boris aquest curs

Boris estava preparat per posar la canya i va aprofitar el refús de Wilfred davant un xut de Guzmán per posar l'igualada en el marcador. Va ser el primer gol de la temporada per al davanter, que està vivint una segona etapa a l'Hospitalet gairebé tan complicada com la primera, en què va sortir al mes de gener, cap al Rubí, per falta de minuts. La lesió als isquiotibials durant la pretemporada li havia impedit participar amb l'equip fins fa cinc jornades.