Girona

Intermitència sobtada

Ara rival. Cifu, a qui el Girona va voler retenir després de ser l'amo del carril dret, fa coincidir el retorn a Montilivi amb l'única fase en què no és fix

Intocable la temporada passada amb el Girona, Miguel Ángel Garrido Cifuentes també havia començat amb molta energia a l'Elx, però el duel “especial” contra el seu exequip li arriba sense tenir ni de bon tros la titularitat garantida. Cifu arrossegava unes molèsties musculars, es va perdre el Lugo-Elx i, tot i que després va jugar d'inici dos partits més, en l'últim va ser suplent i va entrar en el minut 66. “Ho ha pensat més la meva família que jo. Volen anar a Girona i em diuen: «Però jugaràs o no?»”, explicava ahir el jugador, un dels protagonistes del Girona del curs passat. Debutava a segona A, es va fer seu el carril dret i es va fer un tip de pujar i baixar per la banda durant els 40 partits de lliga (i un de play-off) que va disputar. El Girona va estar interessat a quedar-se'l a l'estiu, marcat per la inestabilitat institucional de l'Elx, però Cifu va tornar al club que l'havia cedit. Al Martínez Valero, sol jugar de lateral, però també ho ha fet d'extrem. “L'any passat era una barreja, perquè tant havia de defensar com atacar des del carril. Em sento bé a les dues posicions, tot i que potser sí que des del lateral puc sorprendre més”, va explicar el jugador, que fa setmanes que negocia l'ampliació de contracte.

Cifu espera “un partit difícil” a Montilivi. “El segueixo sempre que puc, i el Girona manté la filosofia de joc i l'estil. És un equip intens, que pressiona molt.” El jugador relativitza els problemes dels blanc-i-vermells a Montilivi: “Els ha costat arrencar, però l'any passat ja recordo que érem millor com a visitants que com a locals, perquè ens anava bé que el rival tingués la pilota i poder robarli.”

LA XIFRA

260
minuts
dels primers 1.350 de lliga s'ha perdut Cifu. El curs passat, només se'n va perdre 11, i va acabar la lliga amb 3.474 minuts.

PROTAGONISTA

Va ser un cop no pujar, però segur que ho han superat. Ells mantenen la idea i serà un duel difícil
M. Ángel Garrido, ‘Cifu'
DEFENSA DE L'ELX
És especial tornar a Girona, perquè l'any passat va ser el meu primer com a professional i fora de casa i va sortir gairebé tot rodó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)