Girona

A un pas de l'amenaça

Isaac Becerra. El porter acumula tres targetes grogues, les mateixes que en tot el curs anterior. “Quan ets al camp, no et ve al cap”, reconeix

Isaac Becerra va sortir irritat del partit contra el Còrdova, en què va veure una targeta groga per protestar una decisió arbitral, anterior als dos gols visitants. És la tercera amonestació del porter, que en 16 jornades ha vist les mateixes grogues que en tota la temporada passada. I, amb tanta lliga per disputar-se, és a un pas de l'amenaça: “Quan ets al camp no et ve al cap si en tens tres o quatre. En certs moments actues, i la teva actuació té una conseqüència. La meva, diumenge, va ser una groga.”

Becerra se centra a mirar de guanyar demà l'Elx, però relativitza la pressió: “És un partit més i s'ha de mirar de sumar el màxim de punts abans de Nadal, però tampoc s'ha d'assumir una pressió excessiva.” Sobre l'afluència de públic a Montilivi, Becerra diu: “La gent, que faci el que vulgui. Ja ho hem dit de totes les maneres, però sembla que no volen venir. Nosaltres intentarem fer la nostra feina i fer disfrutar la gent que ve i la que s'ho mira des de casa.”

REACCIONS

Sortirem pensant a aconseguir els tres punts, com sempre, però de pressió, gens. Tampoc t'estàs jugant un mundial, és un partit més
Sembla que la gent no vol venir a animar l'equip de la ciutat. Ells mateixos, nosaltres seguirem fent la nostra feina
Isaac Becerra
PORTER DEL GIRONA

Richy, absent a Vilablareix

En l'entrenament que el Girona va fer ahir a Vilablareix, no hi havia el capità de l'equip, Richy Álvarez. El central gallec es va quedar a l'estadi de Montilivi i es va sotmetre a tractament de fisioteràpia per culpa d'unes molèsties al genoll, tot i que de moment el club no ha revelat l'abast de la possible lesió. Richy, un dels pilars de l'equip la temporada passada, va començar la lliga de titular, però Machín va decidir arraconar-lo de l'onze quan va consolidar Pedro Alcalá a l'eix de la defensa, al costat de Kiko Olivas i Florian Lejeune. De fet, Richy ha vist des de la banqueta les sis últimes jornades, i només va sortir –en el temps afegit– al camp del Tenerife. El gallec era l'únic absència de l'entrenament de l'equip, que avui farà a Montilivi l'última sessió abans del partit de demà a l'estadi contra l'Elx, a les 18h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)