Girona

“No hem de perdre la identitat”

Girona. El director esportiu reitera la confiança en la feina de l'equip i confia que la dinàmica canviï

Seguint el discurs de l'entrenador, Pablo Machín, i del seu ajudant, Jordi Guerrero, el director esportiu del Girona va defensar la línia de joc de l'equip, malgrat la falta de resultats. “És una mica estrany jugar bé i no guanyar. Pot passar un, dos o tres partits, però ens hi estem trobant des del començament de lliga”, va explicar Quique Cárcel, que també creu que han de continuar insistint en la mateixa idea: “Els tècnics ho estan analitzant i treballant. El que no hem de perdre és la identitat. Fem un bon joc, creem ocasions i som superiors en molts moments al rival. És veritat que hem d'intentar millorar les fases en què ens superen, però no podem perdre la manera de jugar.” El director esportiu creu que no tenen les recompenses del curs anterior: “Juguem moltes estones millor que l'any passat, però ens falta un punt de sort o gol. L'any passat ens anava tot bé pel que fa als resultats. Aquest any, estem igual en joc, però no obtenim els resultats que voldríem.”

Quique Cárcel fa setmanes que aposta per la calma i la confiança, i ho manté. “Estic molt content de la feina que s'està fent. Els jugadors treballen bé, i no és fàcil, perquè n'hi ha molts. Hi ha homes importants que no estan jugant i que tenen un comportament genial, i els que juguen estan fent un gran esforç. La sort no ens està acompanyant i hem de millorar perquè la dinàmica canviï”, diu Cárcel, que sentencia: “Voldríem estar en una zona molt més tranquil·la, però les sensacions que transmet l'equip són bones, tot i que s'han d'analitzar i millorar.”

REACCIONS

Estem preocupats perquè l'equip jugant bé no està guanyant, però és una mica estrany. Són molts partits que hem fet mèrits per guanyar
Estem jugant en moltes estones millor que l'any passat, però ens falta un punt de sort o gol
Quique Cárcel
DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA

Al mercat, més probabilitat de sortides que d'entrades

Falta menys d'un mes per a l'obertura del mercat d'hivern, i la situació del Girona en la classificació pot fer pensar en la necessitat de reforçar l'equip. Cárcel, però, desmenteix aquesta teoria. “Hem d'estar atents per si hi ha una cosa molt interessant, però crec que tenim una plantilla compensada, amb dos jugadors per lloc. Hi estarem atents, però la meva idea és intentar no fer res”, va assegurar el director esportiu. Cárcel, en canvi, va deixar la porta més oberta a la possibilitat que algun dels jugadors amb menys protagonisme a l'equip, especialment els joves, busquin una sortida: “Això ja és diferent. Hi ha algun jugador jove que no té els minuts que ens agradaria que tingués. Són nostres, creiem en el seu futur i potser es planteja alguna cosa, però qui més convençut n'ha d'estar és el jugador.” Els centrals Marcelo i Carles Mas i el migcampista Nwakali no han debutat encara en la lliga, i Vivi només va jugar els minuts finals en l'estrena a San Mamés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)