Girona

Richy, operat per fer net del genoll esquerre

Un mes i mig. El gallec, que tenia una ruptura del menisc extern pel desgast que arrossegava del curs passat, estarà unes sis setmanes de baixa

Richy Álvarez va ser operat ahir al vespre del genoll esquerre. El defensa del Girona va notar més molèsties del compte durant l'entrenament de dimecres a Peralada –“una sensació diferent de bloqueig”– i va decidir fer el pas de passar per la sala d'operacions. Suplent des de la consolidació de Pedro Alcalá a l'eix de la defensa, Richy considera que és un bon moment per aturar-se, poc abans del parèntesi de Nadal. Intervingut ahir d'una ruptura del menisc extern, la previsió és que el jugador estigui de baixa aproximadament un mes i mig.

És una lesió de desgast, molt similar a la que va tenir Javi Álamo, que va tornar a jugar poc després d'un mes de ser operat. Richy ha perdut fa setmanes la continuïtat, però la temporada passada va ser intocable a la defensa. I va jugar amb molèsties que se li van anar acumulant. “Tothom sap que vaig aguantar força, amb dolor, i que hi va haver un desgast gran. Aquest any el menisc ha dit que per fi s'ha d'operar”, va comentar el central hores abans de ser operat. També va valorar la seva predisposició al treball el tècnic, Pablo Machín: “És un moment per adonar-nos dels sobreesforços que ha fet per aquest equip i aquest club.” Machín, tot i haver decidit arraconar Richy de la titularitat, considera la seva baixa “enormement sensible”. “Haurà estat, des que vaig arribar, un dels jugadors més importants i utilitzats. I és el capità. Que no estigués jugant ara no significa que no sigui important.”

“Un any de merda”

Richy va ser contundent a l'hora de valorar el 2015, que acabarà convalescent de l'operació al menisc: “Per a mi ha estat un any de merda. No he pogut pujar i, tot i que és veritat que hi ha hagut la renovació per un club que m'estimo, l'he acabat no jugant i ara amb l'operació. Espero recuperar-me com més aviat millor. I, de moment, ajudaré l'equip al vestidor.” Sense Richy, Carles Mas i Marcelo Djalo seran les alternatives als tres centrals (Kiko Olivas, Alcalá i Lejeune) titulars.

REACCIONS

L'any passat vaig aguantar força, entrenant-me amb dolor, i hi ha hagut desgast. No m'ha vingut de nou

A L'OMBRA

El fet de no jugar ha acabat de fer decidir el central per sotmetre's a l'operació
És una baixa enormement sensible. Ha fet sobreesforços per aquest equip i per aquest club
Pablo Machín
El 2015 per a mi ha estat un any de merda. No he pogut pujar i, tot i que hi ha la renovació, no jugava i ara, operat
Richy Álvarez
No estic jugant i crec que és un bon moment per fer-ho. Vull recuperar-me i ajudar al camp. De moment, l'ajudaré al vestidor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)