1a femenina

El Barça tanca l'any amb victòria contra un rival directe

Més tranquil·litat. Les blaugrana van ser, en tot moment, superiors a la Real Sociedad

R. SOCIEDAD 0 BARÇA 3

REAL SOCIEDAD: Quiñones, Ramajo, Gastearena, García (Eguzkiñe, 79'), Zelaia (Izaskun Leoz, 74'), Díaz, Baños, Leyre (Lareo, 45'), Pizarro, Soldevila i Mendoza. BARÇA: Ràfols, Ane Bergara, Ruth, Unzue, Melanie, Miriam (Patri Guijarro, 79'), Jenni Hermoso (Irene del Río, 88'), Alexia (Bárbara Latorre, 70'), M. Torrejón, Leire i Olga (Sandra, 70'). GOLS: 0-1 (12') Jenni Hermoso. 0-2 (73') Bárbara Latorre. 0-3 (87') Jenni Hermoso. ÀRBITRE: Antón Mosqueira. T.G.: A la local Leyre i a les visitants Míriam i Jenni Hermoso. COMENTARI: Després d'un primer terç de campionat irregular, el Barça volia tancar l'any amb els tres punts al camp d'una Real Sociedad que es troba una posició per sota de les blaugrana. I així va ser, amb un Barça que va dominar el matx des del primer minut i que va obrir el marcador en el minut 12, obra de Jenni Hermoso. Abans del 0-1, Marta Torrejón ja ho havia provat per a les visitants, tot i que després del gol el partit es va anivellar. A la represa, el Barça va sortir millor que el conjunt basc, i Hermoso i Alexia Putelles, en dues ocasions, van tenir ocasions de fer el segon. El gol finalment arribaria per mitjà de Bàrbara, que es va anticipar a la portera visitant per fer el 0-2 pocs minuts després d'entrar al terreny de joc (73'). Amb aquest gol, el partit es va trencar completament i Jenni ho va aprofitar per fer el tercer i consolidar el Barça en la tercera posició de la taula.