2a divisió FEF

Empat en el duel amb més gols

Emocionant. El Badalona fa més d'una diana per primer cop aquest curs, però un minut d'inspiració del Mestalla li impedeix vèncer

Per primer cop aquesta temporada en lliga, el Badalona va ser capaç de marcar més d'un gol en un partit. Desgraciadament, però, això no li va servir per aconseguir els tres punts, ja que un minut màgic del Mestalla (del 63 al 64) va permetre al filial retenir un puntet. El duel va començar de la millor manera per als de casa, ja que Toni Lao –ahir mitjapunta– va culminar amb el gol una centrada de Fran Grima que havia pentinat Perona (13'). Amb l'1-0 el Mestalla, en una situació desesperada en la classificació, va augmentar el ritme, sobretot en el segon temps. Així va capgirar el resultat en dues accions consecutives: una rematada de cap d'Arango i una jugada excel·lentment resolta per Carlos Soler. Per fortuna, el Badalona és un equip amb caràcter, i Grasa va neutralitzar l'1-2 amb un cop de cap precís (75').

V. MESTALLA 2 BADALONA 2

BADALONA: Marc Vito, Fran Grima, Amantini, Akrong, Rubén Canelada, Perona (Eugeni, 65'), Morgado, Toni Lao, Manu, Ibon i Javi Rodríguez (Grasa, 68'). VALÈNCIA MESTALLA: Álex Sánchez, Akapo, Ayala, Diallo, Moreno (Fran Navarro, 60'), Zahibo, Iban Salvador, Tropi, Arango (Víctor Ruiz, 76'), Carlos Soler i Cano (Nacho Vidal, 71'). GOLS: 1-0 (13') Toni Lao. 1-1 (63') Arango. 1-2 (64') Carlos Soler. 2-2 (75') Grasa. ÀRBITRE: Grado César. T.G.: Als locals Ibon, Amantini, Perona i Morgado; i als visitants Zahibo, Moreno i Tropi. PÚBLIC: Uns 700 espectadors.