Girona

El segon pitjor inici del Girona a 2a A

Els extrems. Els 18 punts actuals després de disset jornades estan més a prop dels 13 del pitjor inici (2011/12, amb Agné) que dels 33 del millor (2012/13, amb Rubi)

Els 18 punts que el Girona ha sumat després de disset jornades deixen entreveure una temporada plena de dificultats. És un ritme clarament de descens, de 45 punts a final de curs, cosa que obligarà els de Pablo Machín a posar-se les piles si volen trencar una vegada per totes aquella fórmula, fins ara infal·lible, que després d'un any tranquil o excel·lent en segueix un altre de molt deficient, amb patiments al límit.

Dotze punts menys

Si ens emmirallem en el fantàstic curs 2014/15, el Girona transita per la jornada dissetena amb un dèficit de 12 punts. Encara té l'1 com a primer dígit en el caseller, quan fa un any ja havia posat el 3. I encara hi ha un any amb una millor arrencada, que és la de la temporada 2012/13 amb Rubi al capdavant de les operacions. Aquell Girona va superar el 17è partit de lliga amb 33 punts (catorze menys que els actuals).

Malgrat ser el pitjor curs de segona A a Montilivi, els onze punts que el Girona ha sumat com a visitant eviten que els de Machín hagin signat el pitjor inici en la divisió de plata. Aquest honor el té el Girona 2011/12, que amb Raúl Agné a la banqueta va arrencar de molt manera i només havia acumulat 13 punts de 51 possibles (2 triomfs, 7 empats i 8 derrotes). El tècnic va aguantar fins a la jornada 20, quan va ser destituït després de perdre per 3-0 a Huelva. Aquell curs, el Girona encara faria un altre relleu a la banqueta (la parella Salamero-Rubi va acabar salvant l'equip després del pas efímer i improductiu d'Uribe).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)