Girona

JAVI ACUÑA

DAVANTER DEL MALLORCA

“El Girona ho és tot”

Primer de tot, com es troba? Va reaparèixer la jornada passada després de nou partits absent per lesió.
Encara no estic al 100%, potser no hauria d'haver tornat tan aviat i encara no sé si m'hauré de tornar a aturar. Ja veurem, depèn dels entrenaments d'aquesta setmana.
Si al final acaba jugant dissabte, serà la primera vegada que s'enfronta amb el Girona des que en va marxar l'estiu del 2013.
Seria molt especial, ja que per a mi el Girona ho és tot, m'ho ha donat tot i tinc molta estima tant al club com a la gent d'allà.
Què en recorda de la seva etapa a Montilivi?
Ho recordo tot, el primer any vaig començar amb una lesió de genoll, però llavors vaig anar agafant ritme i ens vam acabar salvant. El curs següent, amb Rubi, vam arribar fins a la final del play-off d'ascens i també va ser molt bonic.
El curs 2012/13, amb 18 gols, és el millor de la seva carrera esportiva?
Segurament sí, em va donar molta confiança.
Llavors va passar per Anglaterra, Pamplona i el Paraguai abans de tornar a tastar la 2a A amb el Mallorca. Què busca ara?
He tornat amb ganes de reivindicar-me i de demostrar que soc vàlid per jugar en el futbol espanyol. A veure si les lesions em deixen en pau d'una vegada i puc jugar bé.
En els últims anys hi ha hagut possibilitats reals de tornar al Girona?
Crec que reals no, se sentien rumors, però a mi, personalment, no m'han trucat. Jo hi hauria tornat encantat.
Com veu el Girona? No ha començat gaire bé, igual que el Mallorca.
Exacte. Tot i no començar bé tenen un bon equip, com nosaltres, però la 2a A és molt complicada i dóna moltes voltes. Si guanyem dos o tres partits ens col·locarem a dalt.
A Palma s'ha retrobat amb Ferran Corominas, amb qui va coincidir un any al Girona.
Sí, ens hem retrobat i sembla que, de moment, tenim la mateixa mala sort. Ell va començar la lliga lesionat, després em va passar a mi, i ara ell hi torna a estar i jo no acabo de fer net. Esperem recuperar-nos aviat per tornar a demostrar el nivell d'altres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.