Girona

FERRAN COROMINAS

DAVANTER DEL MALLORCA

“Hem de ser a dalt”

Serà baixa contra el Girona. Què li passa?
Vaig durar mitja hora contra l'Alavés, per una elongació. En principi eren quinze dies, però la setmana passada vaig notar molèsties i fins al 2016, res.
No hi serà ni vostè ni Acuña, dos jugadors que van fer una gran feina a Montilivi. Un respir per al Girona?
En cap cas. Tenim una plantilla molt competitiva, i si no hi som nosaltres hi ha companys que ho fan molt bé. Això sí, ens està faltant gol, però de qualitat a dalt n'hi ha. I no se sap mai.
El seu curs a Montilivi (18 gols) és dels que té emmarcats?
Algun any havia fet més gols, però no pas a la LFP, sinó a l'Espanyol B i al Vilobí. És cert que l'etapa a Montilivi és de les millors. A l'Espanyol feia més de revulsiu i a l'Elx no vaig arribar a aquells números.
De moment els números no són bons (un gol en onze partits). Són millors les sensacions?
Sí. La pena és que quan em vaig lesionar em començava a trobar bé, em notava amb confiança i estava convençut que ajudaria amb molts gols. Al principi va ser difícil, perquè vaig arribar tard i em va costar entrar a l'equip. Mirant els minuts totals, tampoc he jugat gaire.
Ja han canviat d'entrenador. Està en un club amb pressió extrema?
Per descomptat. Tenim l'obligació d'estar a dalt. S'ha fet equip per a això i resulta que estem en zona de descens. La gent no està contenta, i nosaltres tampoc. De temps per reaccionar, en queda, però hem d'arrencar ja.
Diuen que volen fer cinc o sis fitxatges en el mercat d'hivern...
Com més competència i qualitat, millor. No afectarà l'ambient que hi ha al vestidor.
El sorprèn la temporada del Girona?
Té bon equip i bons jugadors, però tot està molt igualat. Es tracta de guanyar dos o tres partits, com nosaltres. Tant de bo tots dos fem una segona volta de rècord i acabem, com a mínim, fent el play-off.
Com va viure des de la distància el fatídic partit contra el Lugo?
Va ser una pena, i personalment em va saber molt greu. Pel desenllaç i per la manera, en el temps afegit i quan ho tenia tot a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)