Girona

“Machín sabrà reconduir la situació”

Fran Sandaza Davanter del Tòquio FC

Fran Sandaza ha viscut pendent de l'evolució del Girona des del Japó, on pretén continuar, tot i que, des del juliol fins al desembre –s'ha acabat la lliga, i al gener en començarà una altra– ha disputat poquíssims minuts. El davanter està convençut que “la sort del Girona canviarà” després d'aquest començament tan irregular de lliga. “Indubtablement, el cop de la temporada passada va ser molt dur, i és lògica aquesta davallada. Però el Girona està jugant bé i tinc molta confiança en el cos tècnic i els jugadors”, assegura el jugador, nascut a Toledo, que sempre diu meravelles de Pablo Machín. “És un gran entrenador i no tinc cap dubte que sabrà reconduir la situació, aquesta mala ratxa de l'equip.”

Sandaza, que va fer eclosió la temporada passada a Montilivi amb 16 gols i un rendiment altíssim, agraeix l'estima que li tenen a Girona. “És lògic que, sobretot quan es fa una temporada tan bona com la que vam fer, es trobin a faltar els jugadors que se n'han anat. Tot això és recíproc. Jo sempre estaré molt agraït al Girona, i li desitjo tota la sort del món. A l'entrenador, als jugadors, al club i a l'afició de Montilivi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)