Girona

“És incipient; no hem entrat en fase executiva”

Carles Puigdemont Alcalde de Girona

Un dels primers moviments que va fer el Girona, com és natural, va ser contactar amb l'Ajuntament de la ciutat per començar a explorar vies per a la construcció d'unes instal·lacions per als entrenaments. “Hi ha hagut aquest contacte, però tampoc gaire res més”, assegura l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont. “No podem ser més explícits. Si hem esperat tants anys, ara tampoc ens hem de precipitar a trobar fórmules. I, de moment, és encara tot molt incipient.” Puigdemont prefereix no entrar a concretar gaire quina disposició ha de tenir l'Ajuntament: “No hi ha cap decisió presa. Naturalment, qualsevol moviment requeriria consens de ciutat, però és que no hem passat d'una fase molt inicial. No hem entrat en fase executiva”, insisteix l'alcalde, que relativitza el mal que podria fer a la ciutat –no té precisament excedent de terrenys– que el club acabés construint la ciutat esportiva en un altre municipi: “Això és secundari. És i serà sempre un club gironí. De fet, ara s'entrena a altres llocs de les comarques gironines. És un club de Girona i de la demarcació, cada vegada més estimat arreu.”

L'alcalde de Girona valora especialment la bona sintonia amb el club arran del canvi de propietaris de l'estiu passat. “La normalització del club és absoluta. Les relacions són extremament cordials i positives, i acompanyarem el club en el seu projecte de futur, en tot allò que sigui a les nostres mans. Ells saben perfectament els nostres límits, però la voluntat d'ajudar-los és total.” Puigdemont celebra el canvi a Montilivi: “Des del punt de vista de societat, està plenament normalitzat, i molt ben liderat, amb un president que convenç tothom. Per tant, estem tranquils i contents. Si hi ha d'haver algun tipus d'acord, el que era indispensable era la bona relació i confiança mútua que ara existeix.”

ÉS AVIAT

“Tot moviment requeriria consens de ciutat, però no hi ha cap decisió presa”

LES RELACIONS

“Són positives. En l'àmbit social, el club està del tot normalitzat i molt ben liderat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)