Girona

“És molt difícil estar cada any a dalt”

Jonas Ramalho Defensa del Bilbao Athletic

Jonas Ramalho considera que, després de la magnífica temporada anterior, no era gens fàcil aspirar a tornar a estar des del primer moment entre els millors. “És comprensible. És molt difícil estar cada any a dalt. Molt pocs equips ho poden fer. La segona A és molt competitiva i complicada, però encara queda molta lliga i han de continuar lluitant. Són molt bons jugadors i entre tots poden sortir de baix i posar-se molt més amunt.”. El defensa també relativitza les baixes –“van marxar bons jugadors, però també n'han arribat de molt bons que poden fer un bon paper”– i parla de com veuen el Girona els seus rivals: “L'any passat vam treure molt de profit del sistema. I els rivals, quan et veuen més fort, t'estudien i analitzen els punts dèbils.”

Ramalho va veure el cruel desenllaç –“duríssim per a tots, però no hi ha més remei que intentar oblidar-ho”– des de fora, arran d'una greu lesió al genoll. “Han estat sis mesos, però no se m'ha fet llarg. Haver compartit període de recuperació amb Muniain m'ha anat bé; ens hem ajudat mútuament”, explica Ramalho, que vol agafar minuts i ritme amb el filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)