Girona

“Vull triomfar al Girona”

El davanter serbi, que ahir ja es va entrenar amb els nous companys, està convençut que aportarà el seu gra de sorra en un equip “molt ofensiu”

El director esportiu, Quique Cárcel, afirma que és un jugador “molt del perfil del Girona”

Tot i haver estat algunes setmanes aturat, la seva forma física ha sorprès positivament

Dilluns al matí va passar revisió mèdica, a la nit va veure guanyar el Girona i ahir ja es va entrenar amb els seus nous companys. Dejan Lekic, la primera incorporació en el mercat d'hivern del club de Montilivi, va mostrar un estat físic prou bo en la sessió que Pablo Machín va dirigir a l'annex amb els jugadors que no van ser titulars contra el Valladolid. “Físicament no estic al 100%, però treballaré de valent i més que els companys per assolir el nivell òptim”, va comentar en la seva presentació el davanter, que havia estat unes tres setmanes aturat. És possible, però, que el serbi no necessiti una feina específica a banda com han necessitat molts jugadors que al gener han aterrat el mes de gener a Montilivi absolutament fora de forma (Tato i, especialment, Bruno Herrero serien els exemples més recents, tot i que n'hi ha un grapat). La intenció del preparador físic del Girona és que Lekic treballi integrat en el grup com un més des del primer dia. I s'haurà de veure quina idea té l'entrenador sobre quan donar-li l'alternativa. Si el jugador té els papers en regla no es descarta que Machín se l'emporti a Alcorcón, tot i que el més probable és que li doni uns dies més de marge.

Ambiciós

“Vull ajudar els meus companys i triomfar al Girona”, va afirmar el davanter, que viurà la quarta experiència en un club de l'Estat espanyol després del seu pas per l'Osasuna, l'Sporting i d'una experiència poc gratificant amb l'Eibar a primera: “Gairebé no vaig jugar. Vaig estar a la banqueta i a la tribuna. Això no val per a res.”

Lekic ja va treure les primeres conclusions del Girona després de veure els 90 minuts contra el Valladolid: “Vaig veure un equip molt fort i molt ofensiu. Mereixíem guanyar de més gols. Jugant així, hem d'estar a dalt segur.” També va admetre que està convençut que aportarà coses positives a l'equip: “L'equip genera i arriba molt a dalt. Els carrilers són profunds, hi ha moltes centrades a l'àrea... Crec que les meves característiques encaixen bé en el model de joc de l'equip.”

Perfil Girona

El director esportiu va reconèixer que és una peça necessària en el puzle del 3-5-2. “No cal descobrir-lo, perquè tothom sap que és un jugador que té gol, que troba molt bé els espais a dalt, que és intel·ligent a dins l'àrea i un bon rematador. És molt del perfil que necessita el Girona, i no tinc cap dubte que la seva incorporació generarà una competència que encara ajudarà a buscar estats més òptims en altres jugadors, i el gran partit de dilluns de Mata i de Jairo ja en són dos exemples”, va argumentar Quique Cárcel.

El màxim responsable de l'àrea esportiva va admetre que el mal any de Lekic a Eibar i el fet que es quedés sense equip i anés a jugar a l'Índia han ajudat a la seva incorporació: “Per al Girona i per a molts clubs, firmar jugadors que han fet un gran any a primera o a segona divisió és absolutament inviable. No podem firmar tot el que ens agradaria, sinó aquells futbolistes que són els millors dins de les nostres possibilitats.” Cárcel, a més, creu que Lekic encara té recorregut. “Té 30 anys i ganes de fer coses en el futbol professional. Estic convençut que ho farà bé i també que les dues parts tindrem ganes que la vinculació s'allargui més enllà de l'any i mig.”

Entrades i sortides

Amb la persiana del mercat aixecada, la intenció del Girona és estar atent a tots els moviments per mirar de potenciar la plantilla. De moment, el club es manté ferm en la idea d'incorporar un lateral dret: “No busquem carrilers, perquè amb Álamo, Coris, Aday i Clerc estem ben assortits. Però no veig cap perfil de lateral dret per a quan Pablo [Machín] decideix jugar amb una defensa de quatre. Hi ha hagut d'adaptar Kiko i Pol, que no són laterals.”

Pel que fa a les sortides, la cessió de Vivi a l'Hèrcules és imminent i només s'està pendent de petits detalls (el bescanoní ja té les maletes fetes per anar a Alacant). Sobre si hi haurà alguna baixa, Cárcel no va tancar cap porta: “Estem contents amb el dia a dia de tots els jugadors, però si n'hi ha algun que volgués tenir més minuts i ens plantegés sortir, hi parlaríem.” Tot i això, Quique Cárcel va assegurar que, almenys de moment, cap jugador se li ha dirigit per demanar-li un canvi d'aires.

EL DEBUT

Podria estar disponible per a Alcorcón, tot i que és probable que Machín esperi uns dies més

LA SEGONA PEÇA

Atent a tots els moviments del mercat, Cárcel enfoca l'objectiu en la incorporació d'un lateral dret
[Sobre el Girona- Valladolid] Vaig veure un equip molt fort i ofensiu, amb moltes arribades. Si juguem així hem d'estar a dalt
El seu èxit també serà l'èxit del Girona. Esperem que ens ajudi a sumar molts punts
Delfí Geli
president del girona

LES SORTIDES

Vivi anirà cedit a l'Hèrcules i, si algun jugador vol marxar perquè no té minuts, el club hi parlarà
Encara és jove i té ganes de fer coses. Ens aportarà un plus i farà créixer la competència
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Físicament no estic al 100%, però treballaré de valent per estar-hi. Sento que puc ajudar
Dejan Lekic
DAVANTER DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)