Girona

Mas, per al que faci falta

Va ser l'aposta de Pablo Machín per substituir Florian Lejeune, baixa per sanció contra el Valladolid, i la seva resposta va ser molt òptima. Carles Mas, que va jugar contra el Valladolid tot just els primers minuts de la lliga, està a punt per al que faci falta. “Estic content sobretot per la victòria, perquè la necessitàvem molt. I, després de tant de temps sense jugar, no rebre cap gol i guanyar és fantàstic”, admet. Tot i que el bon rendiment contra el Valladolid va representar una dosi d'autoconfiança, el defensa banyolí diu que no ha treballat diferent dels dies posteriors. “Em toca, com sempre, treballar al màxim i estar a punt, disposat a jugar tant com pugui. Mai se sap què farà el mister”.

Amb Richy encara lesionat, Carles Mas té més a prop ara la titularitat a l'eix central, tot i que és prudent: “És que insisteixo que mai se sap. Potser confia en altres companys, potser entra Marcelo, o potser torna Richy i ho juga tot. Això no ho puc saber, i per tant és una cosa que m'ha de preocupar poc. Si m'hi capfico, ho puc passar malament”.

EL DEFENSA

He d'estar a punt sense pensar en qui jugarà. Si m'hi capfico, ho puc passar malament
Carles Mas
Jugar després de tant temps, no rebre cap gol i guanyar és fantàstic. M'anirà bé per a la confiança i per sentir-me més part de l'equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)