Girona

Mata, perseverant buscant el gol

Jaime Mata ha marcat els mateixos gols (4) que havia acumulat en aquest punt de la temporada passada, que va acabar amb una xifra més que digna (10 en la lliga regular i 2 més en la fase d'ascens) en la seva estrena a segona divisió A. Ara, el madrileny viu un moment de poca inspiració, fet que va quedar reflectit dilluns passat contra el Valladolid. De fet, Mata va arribar a batre el porter Kepa, però en una acció invalidada per fora de joc. L'exjugador del Lleida Esportiu lluita per trobar l'efectivitat davant de porteria: “Crec que el meu punt fort és lluitar, pensar en l'equip, i a això em dedico. Si tinc la sort de marcar, millor. L'altre dia vaig tenir mala sort, però el més important és generar les ocasions i sobretot que l'equip guanyi. El que hauria estat dolent és no haver guanyat el partit”, explica el davanter, perseverant: “Sé que he de continuar treballant i tenint les ocasions, que al cap i a la fi és el camí perquè acabin entrant.”

El davanter més utilitzat per Pablo Machín veu de bon ull l'arribada de Dejan Lekic: “La competència és molt positiva. Si el club ha cregut que és necessari, benvingut sigui.” D'entrada, el serbi té un perfil diferent als altres puntes, tot i que Mata vol esperar a jutjar-lo: “S'ha de veure. Sembla més referència, però potser té molta mobilitat i caiguda; ja l'anirem veient. Ve a sumar, a aportar coses al grup, i això és molt important. Jugui qui jugui, el més important és que l'equip vagi tirant cap a amunt”.

Lekic? Ve a sumar, a aportar coses al grup. La competència sempre és positiva
Jaime Mata
El meu punt fort és lluitar i pensar en l'equip. Si marco, millor, però el més important és generar ocasions i sobretot que l'equip guanyi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)