Girona

Sobrino tampoc

Baixa. L'exdavanter de la Ponferradina continua sense treballar amb el grup. Lekic va fer activitat extra després de l'entrenament

S'ha perdut quinze dels dinou primers partits de lliga, i l'Alcorcón-Girona de demà serà el setzè. Rubén Sobrino, inactiu des del Girona-Elx, continua sense poder entrenar-se amb normalitat amb el grup per culpa d'unes molèsties a la cama que podrien tenir l'origen en una fractura al peroné no detectada a l'estiu, i ahir tampoc no va ni trepitjar la gespa. Sense Sobrino, Machín haurà de decidir si convoca Lekic o si prefereix demorar l'estrena del primer fitxatge d'hivern del Girona. Ahir, després de l'entrenament que l'equip va fer a Montilivi, el serbi tenia programada una activitat física extra, per anar-se posant a to.

Al marge de Sobrino i Richy (lesionats) i de Nwakali (encara ha de tornar), tampoc va completar tota la sessió Eloi Amagat, que va plegar abans d'hora. El gironí haurà de descansar a Alcorcón per sanció. En canvi, va treballar amb tota normalitat Javi Álamo, que estarà a punt després de dues jornades lesionat.

L'anada, en tren

El Girona fa aquest matí l'últim entrenament a Montilivi, després del qual Pablo Machín facilitarà la convocatòria per al partit de demà al camp de l'Alcorcón (18 h). L'expedició farà el viatge d'anada cap a Madrid en un TAV des de Girona. La tornada, en canvi, serà més dura per als jugadors, ja que faran el viatge després del partit en autocar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)