Girona

“L'equip treballa molt”

Juan Ramón López Muñiz Tècnic de l'Alcorcón

El tècnic de l'Alcorcón va comparèixer davant dels mitjans de comunicació conscient que el seu equip havia hagut de fer una gran feina per superar el Girona. López Muñiz va destacar l'efectivitat en les dues àrees del terreny de joc del conjunt madrileny: “En aquesta competició tots els partits són molt igualats, i per això s'ha de dominar tant la parcel·la ofensiva com la defensiva”, va remarcar l'entrenador de l'Alcorcón, que assegurava que la victòria era del tot justa: “L'equip treballa molt bé i ho ha tornat a demostrar. Hem marcat un gol en la primera part, hem sabut defensar i, fins i tot, hem tingut oportunitats per sentenciar.”

Amb els tres punts d'aquesta jornada, l'Alcorcón escala fins a la segona posició, lloc d'ascens directe: “Després de sis mesos, tots tenim la il·lusió del primer dia. Tot i els bons resultats, només hem de pensar en el pròxim partir i no hem de mirar a llarg termini”, va concloure Muñiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)