2a divisió FEF

El Lleida venç per efectivitat

Duel obert. L'Espanyol B va tenir ocasions, però li va faltar encert

El Lleida va derrotar l'Espanyol B perquè va aprofitar una de les ocasions de què va disposar, un penal de Cristian sobre Colinas transformat per Diego Suárez en la recta final del partit (84'). El filial blanc-i-blau, en canvi, va fallar les diverses ocasions de què va disposar, ja fos per mala punteria o per la seguretat del porter Crespo. El Lleida es manté en zona de fase d'ascens i l'Espanyol B, en la zona mitjana. La primera meitat va ser avorrida i igualada, amb alternança pel que fa a la possessió de la pilota i només un xut a porteria digne d'esment, de Vega. El Lleida va sortir pressionant amunt en la segona part, la qual cosa va fer que l'Espanyol B aprofités els espais per portar perill al contraatac, amb accions mal finalitzades de Pibe, Dalmau, Entrena i Marc Gual. El Lleida va ser més perillós en els últims minuts, fins que Diego Suárez va fer el gol, de penal. Abans del final, ell mateix hauria pogut fer el segon, però el porter Rubén es va lluir.

LLEIDA 1 ESPANYOL B 0

LLEIDA: Crespo, Òscar Rubio, Ekhi, Molo, Raúl Fuster, Toño Vázquez, Albistegi, Marc Martínez (Arnau Tobella, 70'), Colinas, Vega (Diego Suárez, 46') i Urko Arroyo (Doncel, 81'). ESPANYOL B: Rubén, Carles Soria (Marc Gual, 73'), Iago (Álex López, 87'), Aarón, Antonio Cristian, Borja, Robert, Marc Roca, Dalmau, Rufo i Pibe (Entrena, 58'). GOLS: 1-0 (84') Diego Suárez, de penal. ÀRBITRE: Mirallés Selma. T.G.: Als locals Colinas i Albistegi, i al visitant Álex López.