1a femenina

Aspiracions en orris

2a divisió femenina. L'Estartit perd al camp del segon classificat, el Seagull (1-0) i ja es troba a onze punts de la promoció d'ascens

SEAGULL 1 L'ESTARTIT 0

SEAGULL: Noe, Gina, Xènia, Cone, Llaona, Mar, Laura, Alba Gordo, Yosse, Pascu i Ari. L'ESTARTIT: Rober, Rebe (Mimi, 75'), Gemma, Sofia Hernàndez, Puntu (Cuca, 87'), Clara (Cristina Mir, 78'), Blanca (Carla Martínez, 81'), Berta Bou, Rocío, Saray i Puiggròs. GOLS: 1-0 (72') Laura. ÀRBITRE: Salinas Ureña. T.G.: a les locals Ari i Pascu; i a Gemma. T.V.: cap. COMENTARI: L'Estartit va caure per la mínima contra el Seagull (1-0), el segon classificat de la taula i, a hores d'ara, l'equip que jugaria la promoció d'ascens a primera divisió, ja que el Barça B, el líder, no pot pujar de categoria. El matx entre dos dels aspirants i favorits a la segona posició va ser travat i intens. Les continues aturades i xocs van impedir als dos equips trobar un bon ritme, però les locals van tenir les millors ocasions de gol. L'Estartit no va perdre les possibilitats de puntuar en cap moment, però els contraatacs mai van acabar d'inquietar el contrincant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.