2a divisió FEF

“Hem sabut patir com a equip”

Rodri Entrenador de l'Olot

Rodri va valorar el matx que acabaven d'empatar els seus homes minuts després que l'àrbitre xiulés la fi del partit al Collao: “L'empat ens deixa la sensació d'un equip que ha sabut patir i remuntar un resultat advers contra un rival molt complicat. Ens ho hem merescut i crec que és just. L'Alcoià ha començat molt bé el partit i ens ha fet tirar enrere, però en la segona meitat la gent que ha sortit de la banqueta ens ha aportat molt i ens ha ajudat a empènyer”, comentava Rodri, que insistia en la idea i el plantejament que havia pensat per al matx: “Volíem tenir més la pilota, ser valents. Ho hem intentat però no ens ha sortit bé. A partir del 25' ens hem tranquil·litzat i el partit ha incrementat en intensitat i duresa.”

Rodri va admetre que el punt és positiu, gràcies a la bona segona meitat del seu equip: “Estic content perquè hem generat en un camp difícil. Fa molt de temps que no perden i hem estat capaços de plantar cara. De la primera part no n'estem tan contents ja que hem tingut alguns desajustos”, sentenciava el tècnic.

BON REGUST

“Estic content. Hem generat en un camp difícil contra un rival molt complicat”

LA IDEA D'INICI

“Volíem tenir més la pilota i ser valents. Ho hem intentat, però no ens ha sortit bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)