2a divisió FEF

L'empat més dolç

Remuntada. L'Olot va sumar un bon punt al Collao després d'anar perdent 2-0. Novament Perea, autor de dues dianes, va rescatar els de la Garrotxa

L'Olot va empatar a dos gols al camp de l'Alcoià, un dels estadis més complicats de la categoria. El conjunt garrotxí, que anava perdent 2-0 en el 60', va poder rescatar un punt valuós per mantenir-se allunyat, tot i que mínimament, de les posicions de descens directe. Novament dues dianes d'Alberto Perea, com ja va passar en el penúltim matx al camp del filial del Llevant (2-2), van permetre als de Rodri no perdre i encadenar el tercer empat.

Tot i mostrar ambició en els prolegòmens del partit, l'Olot va veure com l'Alcoià el dominava i l'anul·lava en els primers compassos. Com és habitual en els enfrontaments a domicili, els olotins no van poder impedir que el rival s'avancés en el marcador –ha passat en sis dels últims set desplaçaments–, i és que remar a contracorrent fora de casa i contra un equip sòlid i ben estructurat defensivament com l'Alcoià va convertir qualsevol possibilitat de puntuar en un petit miracle que Perea es va encarregar de complir. L'atacant manxec va aprofitar un refús del porter en el llançament del mateix futbolista des del punt de penal per retallar distàncies i, a través d'una falta directa, executada magistralment, va empatar el matx, ja a les acaballes. Els dos tocs de màgia de l'extrem dretà posen de manifest la qualitat individual d'aquest. A Olot, l'únic interès de la setmana serà saber si finalment Alberto Perea continua o no al club. L'exjugador del Llagostera acaba contracte amb el conjunt olotí el proper divendres 15 de gener. Si abans d'aquesta data no firma per cap club de categoria superior –si troba alguna proposta seria per competir a segona A–, automàticament el futbolista quedaria renovat fins al 30 de juny vinent amb unes condicions econòmiques ja pactades en el moment de la seva arribada, el mes d'agost passat.

Amb Perea al cap

La continuïtat de Perea marcarà el futur més immediat de l'Olot. L'entitat presidida per Joan Agustí confia que el jugador es quedi fins al juny i valori la confiança que van tenir amb ell l'estiu passat. El propi atacant sempre ha declarat que es troba molt a gust a la Garrotxa i que no acceptaria qualsevol proposta de segona A, ja que el que vol és jugar i recuperar les bones sensacions que li van permetre, al seu dia, jugar a primera amb el Rayo Vallecano.

En tot cas, els aficionats olotins tindran l'ai al cor fins al mateix divendres, en què el jugador determinarà si es queda o no a l'Olot. De moment, sembla que alguns clubs de segona A han contactat amb els seus representants per mostrar interès. D'això a un acord per fitxar el futbolista encara queda un bon tros, i el temps corre a favor de l'Olot.

LA INCÒGNITA

A fora, l'Olot ha vist com el rival s'avançava en el marcador en sis dels últims set enfrontaments
Perea podria haver jugat el seu últim partit amb l'Olot. El divendres, el desenllaç per a bé o per a mal

Retorn al municipal, contra el líder

L'Olot tornarà a jugar davant la seva afició el diumenge que ve (a les 16.00 h) després de dos desplaçaments consecutius, el de l'última jornada de la primera volta, al camp del Llevant B (2-2) i el primer de la segona meitat del campionat, al Collao, contra l'Alcoià (2-2). El rival no serà altre que el líder de la classificació, el Vila-real B, que amb 42 punts s'ha convertit, juntament amb el Reus (42), el següent rival a casa, en un dels màxims favorits a aconseguir la primera plaça i disputar l'eliminatòria de campions per pujar a segona A. L'exdavanter de l'Olot, Carlos Martínez, tornarà a trepitjar la Garrotxa, aquesta vegada defensant la samarreta del conjunt groguet. El mataroní serà un dels perills de l'atac del filial del Vila-real, una de les millors plantilles de tot el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)