Girona

Lekic ja té els papers a punt per al debut

L'estrena, a prop. Tot indica que el serbi gaudirà dels primers minuts com a jugador del Girona diumenge contra la Ponferradina

El Girona ja ha completat tots els tràmits burocràtics perquè el davanter Dejan Lekic pugui debutar aquest diumenge a Montilivi contra la Ponferradina. Fitxat el 30 de desembre, Lekic ja no es va desplaçar el cap de setmana passat a Alcorcón perquè no tenia els papers a punt i perquè tot just havia completat quatre entrenaments amb els seus nous companys. El futbolista es va quedar a Girona, on va seguir una preparació específica per assolir més ràpidament la forma, tot i que no va arribar gens malament en l'aspecte físic. Integrat en el grup des del primer dia, tot indica que Machín li donarà l'alternativa aquest diumenge i no es descarta que ho faci fins i tot sortint d'entrada en la formació titular.

El serbi està cridat a ser una de les solucions a la falta de gol del Girona, però el club continua atent al mercat per si apareix algun jugador d'atac interessant. A Cárcel li continua agradant molt Mamadou (Espanyol), tot i que és una opció extremadament complicada que, si es tanqués, possiblement implicaria la sortida d'algun dels davanters.

El club, d'altra banda, no preveu cap sortida més enllà de la de Marcelo, i només si troba equip. Pel que fa a la resta de jugadors, cap d'ells li ha fet arribar la voluntat de deixar el club, ni cap equip s'ha dirigit al Girona, tot i que el Lleida s'ha fixat en Pol Llonch.

Nwakali encara és a Nigèria

El migcampista Chidiebere Nwakali encara és al seu país intentant posar en ordre aspectes burocràtics que de moment li impedeixen sortir de Nigèria per enrolar-se un altre cop a les files del Girona. El club espera que el jugador, que juga al club de Montilivi com a cedit pel Manchester City, resolgui aviat tots els papers i fins i tot es plantejarà enviar-hi algú si la situació no es desencalla. La previsió inicial era que Nwakali pogués tornar la primera quinzena de gener, però la realitat és que el migcampista ja s'ha perdut dues setmanes llargues d'entrenaments, cosa que complicarà encara més el seu debut en l'equip de Machín. El nigerià és l'únic jugador de camp, juntament amb Marcelo Djalo, que encara no ha debutat en la lliga amb el conjunt gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)