Territorial

El Girona visita el líder, l'Espanyol, sense res a perdre

Divisió d'honor juvenil. Els gironins van sortir del descens en l'última jornada i arriben amb moral a un dels duels més complicats

L'equip juvenil del Girona visita el líder, l'Espanyol (avui a les 16.00 h). El conjunt dirigit per Robert Vila intentarà competir al màxim i posar les coses complicades a un dels equips dominadors del grup tercer de la divisió d'honor. Els gironins van aconseguir sortir del descens directe en la darrera jornada, després de sumar els tres punts contra l'Stadium Casablanca (2-1) i, tot i que són conscients que puntuar a la ciutat esportiva Dani Jarque és una missió gairebé impossible, la sensació de no tenir excessiva pressió a l'hora d'afrontar el matx, atorga als blanc-i-vermells una mínima esperança.

Si el Girona manté un nivell de concentració alt, que li proporcioni solidesa defensiva –l'Espanyol ha fet 44 gols en els 17 partits jugats fins ara–, les possibilitats de puntuar creixeran. La diferència abismal entre els equips de la part alta de la taula i els de la zona baixa sol ser tan gran que qualsevol opció de sorpresa queda esvaïda pocs minuts després d'iniciar-se l'enfrontament. Mantenir-se dins del partit i donar la cara en tot moment pot aportar als gironins una bona dosi de moral, encara que al final no puguin obtenir cap punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)