Territorial

El Lloret agafa aire i enfonsa el Girona B

1a catalana. Els d'Edu Urdiales s'imposen, gràcies als gols de Peti i Pol Ros, en un partit molt intens en què van acabar jugant amb nou jugadors

El Lloret i el Girona B s'enfrontaven en l'últim partit de la primera volta jugant-se la possibilitat d'acabar el primer tram de temporada fora de la zona de descens. Finalment els locals van saber treure profit de les seves armes per endur-se la segona victòria consecutiva que els deixa situats a mitja taula en espera dels resultats d'avui. Per al Girona B, en canvi, la derrota li va suposar una nova garrotada, i és que ja encadenen quatre partits sense guanyar. En una primera meitat amb molta intensitat, els dos conjunts van disposar de bones ocasions, però no van ser capaços de moure el marcador. En la represa, en canvi, el Lloret només va tardar dos minuts a avançar-se. Després d'una falta lateral, Peti va superar Oliveros amb un fort xut des de la frontal (47'). Amb el resultat a favor, el Lloret va saber aguantar les envestides del filial gironí i Pol Ros va ampliar l'avantatge finalitzant un molt bon contraatac amb un xut creuat (70'). Quan semblava que el partit ja estava decidit, el Lloret es va quedar amb nou jugadors, però el Girona B tan sols va poder retallar distàncies en el temps afegit amb un gol de penal de Soufiane (92').

LLORET 2 GIRONA B 1

LLORET: Prado, Aparicio (Huerta, 73'), Pol Gómez, Lobo, Pol Ros, Chino, Riky, Bader (Narcís, 54'), Arnau (Romero, 76'), Majó i Peti (Adri, 87'). GIRONA B: Oliveros, Yayá (Gelmà, 64'), Mamau, Carbó, Genís (Litus, 54'), Pujol, Mario, Nahuel (Ferri, 46'), Juanpi, Bonaventura i Soufiane. GOLS: 1-0 (47') Peti. 2-0 (70') Pol Ros. 2-1 (92') Soufiane, de penal. ÀRBITRE: Rodríguez Ventura. T.G.: als locals Pol Ros i Peti; i als visitants Carbó i Nahuel. T.V.: els locals Chino (74') i Pol Gómez (91') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)