Territorial

El Girona s'omple d'orgull

Divisió d'honor juvenil. Els de Robert Vila empaten al camp del líder, l'Espanyol, després d'igualar un resultat desfavorable en dues ocasions en un matx molt intens i seriós dels gironins

Ja en la primera volta el Girona va estar a punt de donar un ensurt a l'Espanyol tot i jugar més de mitja hora amb deu, però al final no va poder evitar la derrota. Ahir, però, els de Robert Vila sí que van aconseguir trencar tots els pronòstics i van esgarrapar un punt del camp de l'Espanyol a còpia de sacrifici. El punt, tot i que no garanteix que els gironins acabin la jornada fora de la zona de descens, reforça la moral d'un equip que en les últimes jornades ha demostrat que va a l'alça. I això que el partit no va començar bé per als gironins. L'Espanyol va sortir molt fort i en el 8', després d'una bona jugada col·lectiva, Puado va obrir el marcador amb un xut imparable que va entrar per l'escaire. Tot i la galleda d'aigua freda, el Girona no va abaixar els braços. Als de Robert Vila els va costar generar ocasions de perill, i l'Espanyol va avisar en més d'una ocasió que el segon podia caure en qualsevol moment. I la fortuna aquesta vegada es va posar de cara per al Girona i en el 26', un xut de falta directa dels gironins va tocar a l'esquena de Mario i va acabar al fons de la porteria. Amb l'empat, el Girona va ser capaç de controlar l'Espanyol a través d'una bona pressió i no va deixar fer el seu joc als de Gallego. En la represa, l'Espanyol va ser capaç de trencar l'entramat defensiu gironí en una ocasió i Campuzano, que acabava d'entrar al terreny de joc, no va perdonar des de l'interior de l'àrea (58'). Amb tot en contra, el Girona va saber mantenir-se dins del partit de nou, i en el 75' Bargalló va aprofitar un contraatac per fer l'empat definitiu, que deixava gust de victòria.

ESPANYOL 2 GIRONA 2

ESPANYOL: Edu, Pipa, Pedrosa (Nacho, 77'), Marcel, Edgar, Manchón (Brugué, 80'), Jordán (Campuzano, 55'), Àlex López, Puado, Melendo i Rivas. GIRONA: Pol, Guillem, Abde, Caste, Álamo (Mas, 83'), Sala, Labiano (Curu, 72'), David, Pimentel (Torres, 46'), Bargalló i Puig (Blay, 60'). GOLS: 1-0 (8') Puado. 1-1 (26') Álamo. 2-1 (58') Campuzano. 2-2 (75') Bargalló. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: als visitants Guillem, Abde i Caste. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)