Territorial

La Jonquera no perdona

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete van superar l'Escala gràcies a un gol de Massó en un partit molt poc vistós i s'aproximen de nou a la zona alta. L'Escala encadena cinc partits sense guanyar

L'Escala va oferir una gran imatge la setmana passada al camp de l'Horta i tot indicava que els de Pitu Batlle podien començar a alçar el vol en el derbi d'ahir, però no va ser així. La Jonquera en va fer prou mantenint-se molt ben ordenat en defensa per contenir un conjunt escalenc que, tot i portar la iniciativa del partit, no va ser capaç de generar perill a la porteria de Toni Montero amb assiduïtat. A més, amb un contraatac finalitzat per Massó, els fronterers en van fer prou per superar Carles i firmar el gol de la victòria. El partit va començar sense gaire ritme. Tant els uns com els altres es van dedicar a no cometre errors i controlar l'equip rival. Els fronterers, però, van cedir voluntàriament la iniciativa als de Pitu Batlle amb el pas dels minuts, però els locals no ho van saber aprofitar. Gasull i Teixi van tenir les primeres arribades dels escalencs, però sense gaire perill. Qui sí que va estar a punt d'obrir la llauna va ser Muniesa, però el seu xut es va estavellar al pal de la porteria de Montero (37'). En canvi, sense fer soroll, qui es va trobar amb el gol va ser la Jonquera quan, en la jugada següent, Massó va finalitzar un contraatac picant la pilota per sobre de Carles i firmant el 0-1 definitiu. En la segona meitat, el guió del partit no va canviar. L'Escala va disposar de les arribades, però no d'ocasions. Els blaugrana, molt desgastats físicament, no van saber superar l'entramat defensiu de la Jonquera –enfortit amb la presència del debutant Tidiane en l'onze–, que va mantenir a ratlla tots els intents dels locals.

L'ESCALA 0 LA JONQUERA 1

L'ESCALA: Carles, Pau RIbas, Ricard Ferrer, Ramírez, Molinas (Quintanilla, 62'), Jam, Muniesa (Salam, 62'), Adrià Serra (Pepu Soler, 72'), Teixi, Feixas (Nil Pàmies, 72') i Gasull. LA JONQUERA: Toni Montero, Edile, Ignasi Massó (Chacón, 77'), Joel Rama (Vergara, 62'), Alforcea, Tidiane, Fran Pérez (Pol Compte, 83'), Ivan Ruiz, Gerard Muñoz (Anderson, 89') i Henry (Bassols, 62'). GOLS: 0-1 (38') Ignasi Massó. ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: Als locals Pau Ribas, Adrià Serra, Ricard Ferrer, Gasull, Jam, Ramírez i Salam; i als visitants Ivan Ruiz, Joel Rama, Ignasi Massó i Tidiane. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)