Territorial

El 30 de març i a Sabadell

Copa Catalunya. La federació catalana va decidir que la final de la competició, entre el Sabadell i el Barça B, es disputarà a la Nova Creu Alta a finals del mes de març

La final de la copa Catalunya es jugarà a la Nova Creu Alta el 30 de març. Els dos equips finalistes es van reunir a la seu de la Federació Catalana de Futbol amb el president Subies, que va determinar que, finalment, la seu serà el Vallès Occidental.

Els dos equips van demanar acollir la final al seu estadi, però finalment la decisió es va decantar cap a la seu arlequinada. La federació vol veure certa afluència de públic, i a l'estadi del Sabadell, un dels estadis amb més presència de públic de la segona B (pels volts dels 2.000 espectadors), s'assegura certa quota d'aficionats, fet que al Miniestadi –amb entrades molt més minses aquesta temporada– hi ha més riscos.

El partit es jugarà el dimecres 30 de març a causa de les poques dates que queden lliures. L'altra alternativa era el dia 23, sempre al voltant de la Setmana Santa, en una època que no faci tampoc gaire nosa als clubs a l'hora de disputar la fase decisiva del campionat. L'horari, en canvi, encara l'ha de decidir Televisió de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)