Girona

“L'equip no abaixa mai els braços”

Pablo Machín Entrenador del Girona

A Pablo Machín no li va estranyar que el Girona hagués hagut de suar i patir per desfer-se d'un cuer que va vendre cara la seva pell. “Quan algú baixa una mica el nivell, demostren que qualsevol el pot guanyar. La igualtat és grandíssima i ells han demostrat que són un bon equip, però nosaltres hem estat per sobre. Hem fet moltes coses bé, arriscant molt, i crec que és una victòria de mèrit. Això que l'últim ha de ser golejat passa a alevins.” En aquest sentit, a Machín el va molestar la impaciència de la graderia durant alguns moments de la primera meitat, i hi va dedicar una bona estona a la sala de premsa: “Potser els hem malacostumat, però en moments de certa incertesa, com al final de la primera part, aquell rum-rum, quan el rival tampoc ens havia fet res, ens afecta. M'agradaria que l'afició sabés que necessitem el seu alè perquè ens doni més seguretat. Que em disculpi si algú se sent ofès, però ningú pot negar que l'equip ho deixa tot. No sempre es pot guanyar ni fer un joc preciosista, però l'equip no abaixa mai els braços.”

L'entrenador del Girona va destacar les tres victòries a casa del 2016: “Ens fa refermar-nos que estem en la bona línia, sense relaxar-nos.” També va valorar l'aportació de l'estratègia –“una faceta importantíssima”–, tot i que el gol definitiu va ser de jugada, iniciada i acabada per Borja García. “Ha decidit el partit amb l'encert que ha tingut, i que s'espera d'ell i de tots. N'hi ha 11 que tenen la sort de començar el partit, però altres que han d'aprofitar, dins el malestar de no ser titulars, els avantatges de sortir després. I em quedo amb la intenció amb què surten els suplents.”

Machín va explicar que havia dubtat entre Felipe i Lekic en l'onze. “En el descans hem corregit alguna cosa però sobretot hem volgut donar-nos autoconfiança.” I va argumentar l'enrabiada que havia agafat quan Pere Pons va veure la cinquena targeta groga del curs per allunyar una pilota després que l'àrbitre assenyalés una falta: “Tots sabem el desplegament físic que ofereix en Pere, i a més està creixent molt en l'aspecte tàctic, fa els esforços amb més sentit i sap quan pot arriscar en la conducció. Perdre'l per una ximpleria d'aleví, infantil o juvenil, et fot. Però en algun moment havia de passar.”

ALS AFICIONATS

“El rum-rum ens afecta. Necessitem el seu alè perquè ens doni més seguretat”

BORJA, CLAU

“Ha estat clau amb l'encert. Em quedo amb la intenció amb què surten els suplents”

PERE PONS

“Creix molt en l'aspecte tàctic, i perdre'l per una cosa d'alevins o infantils et fot”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)