Una estrena molt esperada

La qualitat decideix. Borja García, que havia tancat la primera volta amb poquíssim protagonisme i sense cap gol, va fer el primer en una bona acció que va començar i acabar

No és cap fitxatge d'hivern, però ha viscut una primera volta lluny dels focus d'atenció, sense erigir-se mai en protagonista, i si Pablo Machín troba la manera de fer-lo encaixar a l'equip, aposta per donar-li continuïtat i respon, es pot convertir en un reforç de luxe. Borja García, un dels fitxatges més destacats de l'estiu passat per currículum, perquè venia de primera i per la classe que ha exhibit sempre, va marcar tot just ahir el seu primer gol amb la samarreta blanc-i-vermella, el que va servir per assegurar els tres punts, la segona victòria seguida i la tercera del 2016 a Montilivi. La qualitat, a la qual tantes vegades s'ha referit Pablo Machín a la sala de premsa, va ser determinant.

L'exjugador del Còrdova, que va encadenar quatre titularitats entre octubre i novembre, feia vuit jornades que no formava part de l'onze inicial. I, malgrat l'absència de Mata, va encadenar la novena ahir. Tampoc va ser el primer canvi (Lekic) ni el segon (Javi Álamo). Machín el va fer entrar en el minut 78, i només sis minuts més tard va desfer l'empat amb una bona acció que ell mateix va iniciar –amb una passada a l'espai boníssima cap a Javi Álamo– i culminar. El 2-1 va provocar l'èxtasi a Montilivi. El protagonista, però, va fer una celebració molt tímida, qui sap si pel malestar de tenir poques oportunitats. El gol de Borja deixa Felipe i Lekic – va tenir tota la segona meitat, en el segon partit amb el Girona– com a únics davanters sense veure porteria.

EL PROTAGONISTA

És un gol important sobretot per allargar la ratxa. Haver guanyat dos partits seguits ens donarà confiança a curt termini

LA REACCIÓ

Feia només sis minuts que era al camp i va fer una celebració molt tímida del gol

PUNT D'INFLEXIÓ?

Fitxat per marcar diferències amb la seva classe, fa nou partits que no és titular
El més important és que tothom pugui sumar, sortint de titular o des de la banqueta. Això és un equip i estem en un bon moment
Marcar és bo perquè no estic tenint oportunitats i això no agrada a cap jugador. M'anirà bé per afrontar els propers partits