Territorial

De la manera més dolorosa

Divisió d'honor juvenil. El Girona fa una primera part excel·lent (3-1), però la Damm ho capgira tot en la segona

Perdre contra la Damm entrava en tots els guions. Els cervesers, segon classificat, no eren un rival de la lliga del Girona en la lluita per la permanència, però tot i això la derrota d'ahir va deixar molt mal gust de boca als gironins. I és que després de la gran imatge que els de Robert Vila van deixar la setmana passada al camp de l'Espanyol, ahir també van estar bé i en el descans guanyaven 3-1, però van acabar caient a la segona part. En la primera part el Girona es va exhibir. Es va defensar amb molt d'ordre i va atacar amb criteri. Tot i que la Damm va controlar la possessió, els gironins van ser els qui van generar el perill i van fer oblidar totes les diferències que marca la classificació. A més, el Girona va tenir un Bargalló incommensurable que va fer els tres gols de l'equip. El davanter ja va aprofitar la primera que va tenir en el 7' per obrir el marcador finalitzant una jugada col·lectiva amb un xut col·locat a la base del pal. Tot i que la Damm va deixar rastre de la seva qualitat aprofitant l'única ocasió que va tenir per empatar amb un gol d'Enri a passada de Moha (21'), el Girona va continuar sent superior i va recollir els fruits al final de la primera part. Després d'una falta lateral a favor de la Damm, Bargalló va creuar el camp pressionant per acabar robant la cartera al porter i tornar a posar al davant els gironins (40') abans que, ell mateix, situés el 3-1 culminant el seu triplet de gols amb un gran xut amb rosca (45'). L'alegria dels gironins a la mitja part era més que merescuda, però a la segona meitat tot va sortir a l'inrevés. La Damm es va treure la son de les orelles, va anul·lar el Girona ofensivament, va guanyar intensitat i profunditat en atac i van aparèixer les individualitats, i amb només deu minuts va fer capgirar el marcador gràcies als gols de Cano (55'), Enri (59') i Jorge (65'), que va firmar el definitiu 3-4 amb una rematada brillant d'esperó. El Girona, esgotat físicament de tant córrer darrere la pilota, ja no va poder fer res.

GIRONA 3 DAMM 4

GIRONA: Pol, Puig, Mario, Caste, Álamo (Mas, 67'), Sala (Àlex, 75'), Torres, Rubio (Álamo, 67'), Bargalló i Labiano (Curu, 56'). DAMM: Óscar, Edo, Gonzalo, Pallàs (Cano, 50'), Kilian, Inés, Sebbeh (Sergio, 50'), Jorge, Enri (Eudald, 77'), Lledó i Moha (Marc, 81'). GOLS: 1-0 (7') Bargalló. 1-1 (21') Enri. 2-1 (40') Bargalló. 3-1 (45') Bargalló. 3-2 (55') Cano. 3-3 (59') Enri. 3-4 (65') Jorge. ÀRBITRE: Sauleda Torrent. T.G.: Als locals Puig, Caste, Rubio i Pimentel; i als visitants Gonzalo i Marc. T.V.: Cap.

Tornen a la zona de descens

Tot i la gran imatge que ha mostrat l'equip en les dues últimes jornades contra els dos primers de la lliga, els de Robert Vila només han sumat un punt dels últims sis, i després de la victòria de l'Atlètic Balears al camp del Lleida els gironins queden en zona de descens, ocupant la tretzena posició amb 19 punts, dos menys que el Manacor, l'Ebro i l'Atlètic Balears, que precisament serà el rival de la setmana que ve dels gironins a Son Malferit. Per tant, la setmana que ve es presenta com una nova oportunitat per sortir de la zona vermella i com una final, ja que guanyar serà més que mai una urgència per als blanc-i-vermells.