Territorial

L'Escala agafa aire

1a catalana. Els de Pitu Batlle supera el Manresa i es retroba amb la victòria sis jornades després

Sense fer un partit brillant, l'Escala va aconseguir sumar tres punts d'or per sortir de la zona baixa contra un rival potent, el Manresa, que va ser incapaç de trencar l'entremat defensiu dels escalencs al llarg del partit. De fet, excepte un xut de Vallès que va fer lluir Carles (23'), ni uns ni altres van tenir ocasions en la primera part. En la represa, Carles va haver de tornar a salvar els blaugrana en un xut de Moha (50'), però el Manresa ja no va fer més en atac, i els escalencs sí que van saber aprofitar les seves ocasions. Agustí Garcia, poc després d'entrar al camp, va obrir el marcador assistit per Ricard Ferrer (78') i Teixidor va sentenciar 4 minuts més tard (82') en un contraatac dirigit per Agustí Garcia.

L'ESCALA 2 MANRESA 0

L'ESCALA: Carles, Pau Ribas, Ricard Ferrer, Ramírez, Molinas (Agustí Garcia, 62'), Jam, Muniesa (Pepu Soler, 69'), Teixidor (Quintanilla, 83'), Masjoan, Feixas i Nil Pàmies. MANRESA: Román, Soriano, Vallès (Maturana, 84'), Pereira, Riki, Kevin (Póveda, 57'), Bordas (Ferri, 77'), Sua (Noah, 57'), Solernou, Moha (Balboa, 77') i Sergi Soler. GOLS: 1-0 (78') Agustí Garcia. 2-0 (82') Teixidor. ÀRBITRE: Hernandez Ortiz. T.G.: als locals Carles, Ramírez, Pau RIbas, Ricard Ferrer, Jam, Muniesa, Feixas i Molinas; i als visitants Vallès, Pereira i Sua. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.