Girona

Què passa amb Nwakali (II)?

Desaparegut. Va anar convocat en l'últim partit del 2015 a Mallorca, però el nigerià ja no es va reintegrar a l'equip el 28 de desembre després de les vacances, i encara no ha tornat

Pablo Machín sempre ha lamentat que l'idioma ha estat una gran barrera per a Chidiebere Nwakali, un dels jugadors que el Manchester City té cedits al Girona. El futbolista és ara al seu país, Nigèria, on, malgrat no haver de tenir cap problema per fer-se entendre, tampoc no se'n deu sortir gaire bé a l'hora de gestionar la paperassa que el té retingut des de fa un mes llarg. A Montilivi, la seva no-presència inquieta relativament perquè no és dels jugadors imprescindibles per a Pablo Machín –de fet, ni tan sols l'ha fet debutar en la lliga–, però, més enllà de les seves prestacions sobre la gespa, comença a neguitejar que un futbolista professional estigui durant tant de temps sense resoldre la seva situació. El club, que està mirant d'agilitzar les coses des de Girona, confia que la situació es desencalli en una setmana o deu dies i que el jugador es reintegri als entrenaments.

El segon retard

La no puntualitat de Chidiebere Nwakali no és nova. El Girona va anunciar la seva incorporació com a cedit pel Manchester City l'últim dia del mercat d'estiu, el 31 d'agost, però l'aterratge del migcampista a Montilivi es va fer esperar més d'un mes. Nwakali va arribar a Girona el dia 3 d'octubre i va fer el primer entrenament amb l'equip el dia 5 d'octubre. Machín només el va convocar una vegada –el 19 de desembre a Mallorca– i des d'aleshores el futbolista ja no ha aparegut més per la ciutat.

BUROCRÀCIA?

El nigerià, que no ha debutat en la lliga, ja fa 37 dies que és al seu país arreglant papers
Cedit pel City el 31 d'agost passat, el mig no va arribar a Girona fins al 3 d'octubre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)