Girona

El Girona juga avui a Blanes contra el Gornik Zabrze

Amistós. El rival, de la primera divisió polonesa, fa una estada a la Costa Brava

El Gornik Zabrze, equip de la primera divisió polonesa, serà aquest matí el rival del Girona en un amistós que es disputarà a les instal·lacions del Top Ten a Blanes. Aquest partit encetarà la planificació setmanal del Girona, després que ahir els jugadors tinguessin jornada de descans. El més probable és que Pablo Machín utilitzi l'amistós per donar minuts als menys habituals i perquè homes com Pablo Maffeo o Dejan Lekic vagin entrant de mica en mica en l'engranatge de l'equip. Els únics jugadors que no hi podran participar seran els lesionats Richy, Mata i Rubén Sobrino, a banda de Nwkalali.

Aquesta setmana no hi ha programada cap doble sessió, a diferència de les anteriors. La plantilla s'entrenarà demà a Peralada i dijous, divendres i dissabte a Montilivi. Després d'aquesta última sessió Machín donarà el nom dels divuit convocats que viatjaran a Sòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)