Territorial

Recuperant la confiança a còpia d'encadenar triomfs

1a catalana. El Farners ha agafat impuls a la zona baixa de la classificació després d'aconseguir per primer cop en tot el curs dues victòries consecutives. Ara el repte continua a fora de casa

El Farners ha aconseguit reviscolar en les dues últimes jornades, en què els futbolistes que dirigeix Miquel Muñoz han aconseguit un fet que encara no s'havia produït aquesta temporada: els de Santa Coloma de Farners han encadenat dues victòries consecutives i han sumat sis punts que els han permès no quedar enclotats en la cua de la classificació i enganxar-se en una lluita per la permanència que aquest any es preveu que serà molt igualada.

Les dues victòries reforcen la feina que el Farners ha fet fins ara, en una primera volta en què els petits detalls sempre han anat en contra dels blaus. De fet, dels nou partits que han perdut els colomencs, cinc han estat per la mínima, i en moltes ocasions els punts s'han escapat en el tram final de l'enfrontament. En els dos últims partits a casa, una de les claus de la victòria ha estat la regularitat en el joc durant els noranta minuts.

Aquesta jornada, els jugadors dirigits per Miquel Muñoz miraran de confirmar la reacció en una visita complicada al camp del Martinenc, un equip que lluita per les primeres posicions de la taula. A fora de casa, el Farners hi ha sumat fins ara nou punts dels dinou que té ara mateix.

AMB OPTIMISME

La ratxa ha de seguir a fora, a on fins ara ha sumat nou punts dels dinou que té
En els dos últims partits, el Farners ha controlat el matx durant els noranta minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)