Territorial

El Girona B, contra les cordes

1a catalana. El filial gironí, que aspirava a l'ascens a l'estiu, és antepenúltim i ja té la salvació a cinc punts. El tècnic, Nacho Castro, confia en la reacció de l'equip però se li acaba el crèdit

A principi de temporada les expectatives posades en el Girona B eren molt altes i ningú del club amagava que la intenció, a més de la formació, era intentar pujar de categoria, ja que la primera catalana quedava massa curta per a un filial que té el primer equip a segona divisió A. La realitat, però, és que el filial gironí no aixeca el cap i només de començar la segona volta és antepenúltim, amb només 17 punts, ara mateix a cinc de la primera plaça de permanència. Una situació molt delicada que deixa l'equip sense marge d'error i l'entrenador de l'equip, Nacho Castro, amb poc crèdit. Tot i això, el tècnic confia que el Girona B aixecarà el vol i desgrana els problemes que ha tingut la plantilla des de principi de curs. “El futbol és cruel amb nosaltres i tampoc no hem tingut gaire sort, ni amb les lesions ni en molts partits en què mereixíem més. També ens ha jugat en contra la gran joventut de l'equip, molts jugadors han pujat del juvenil i s'ha notat, però crec que és un equip que anirà a més i crec que sortirem del descens”, explica Nacho Castro, que no se sent qüestionat pel club. “Jo vaig firmar un contracte de dos anys i ningú m'ha dit res de cap ultimàtum. Fins ara m'han deixat treballar i estic content, sobretot amb l'actitud dels jugadors, però només em plantejo el partit de diumenge contra l'Andorra, res més”, afirma.

D'altra banda, la direcció esportiva del Girona, encapçalada per Quique Cárcel, no amaga l'alarma creada pel mal moment del filial i no dóna per segura la continuïtat de Castro si els resultats no milloren. “Estem en una situació que no ens agrada gens, no estem contents de com van les coses. Ens agradaria començar a guanyar amb en Nacho, però si no es millora estem oberts a canvis”, va afirmar Cárcel.

Canvis constants

La plantilla del Girona B s'ha anat modificant sense parar des de principi de curs, un fet que tampoc no ha ajudat l'equip a trobar la regularitat necessària. Sense anar gaire lluny, en les últimes setmanes el filial gironí ha perdut futbolistes importants com ara Serrano (Badalona), Ferrón (Peralada) o Juanpi (Rubí), encara que també ha incorporat peces interessants, com ara Litus (Peralada), Gallas (Gavà i MO Béjaïa) o Bonaventura (cedit pel Figueres). Per acabar la lliga, però, Castro reclama més reforços, sobretot per pal·liar les nombroses baixes per lesió (Nacho, Mario, Bech, Mamau, Gallardo...): “Intentarem portar algun jugador més, perquè en l'últim partit teníem quinze jugadors per competir.”

LES REACCIONS

El futbol és cruel amb nosaltres i tampoc no hem tingut gaire sort, ni amb les lesions ni en molts partits en què mereixíem més
Vaig firmar per dos anys i ningú m'ha dit res de cap ultimàtum. Crec que sortirem del descens
Nacho Castro
entrenador del girona b
Ens agradaria començar a guanyar amb en Nacho, però si no es millora estem oberts a canvis
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)