Girona

Pedro Alcalá s'afegeix a l'absència de Jaime Mata

Baixes. El murcià fa treball al marge del grup per una sobrecàrrega a la cuixa. Si no està a punt, Carles Mas el rellevarà en l'onze a Sòria

Amb Jaime Mata entrenant-se al marge del grup per culpa de la microruptura de la unió miotendinosa del bíceps femoral de la cuixa esquerra que ja li va impedir jugar contra l'Athletic B, la sorpresa de l'entrenament d'ahir a l'estadi de Montilivi va ser veure també arraconat Pedro Alcalá. El central murcià té una sobrecàrrega a la cuixa i no es va ni calçar les botes, sinó que va fer exercicis físics i carrera contínua al costat de Mata. Alcalá, fix a l'eix de la defensa, té encara els entrenaments d'aquest matí i de demà per valorar si està en condicions de jugar diumenge al camp del Numància (17.00 h). Si no està en condicions, qui té tots els números de rellevar-lo en l'onze inicial és Carles Mas, amb el probable moviment de Lejeune de l'esquerra cap al centre. Un altre central, Richy Álvarez, continua en procés de recuperació de l'operació al genoll, encara treballant al marge del grup, igual que Rubén Sobrino. Ahir tampoc va participar en l'entrenament Pere Pons, que es perdrà el partit de Los Pajaritos per sanció. El Girona s'entrena aquest matí (10.30 h) i demà (10.00 h) abans de marxar cap a Sòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)