Territorial

El Farners manté la dinàmica

Empat just. Els selvatans obtenen un punt al camp del Martinenc en un matx molt intens, però poc vistós i sense ocasions clares de gol

En aquest punt de la temporada els equips de baix necessiten sumar amb urgència i el Farners està responent. Ahir, al camp del Martinenc, els selvatans van aconseguir esgarrapar un punt que els permet mantenir la bona ratxa i situar-se a només un punt de la permanència. Els de Miquel Muñoz i Lluís Padrós van treure un empat a zero d'un partit marcat per l'alta intensitat que van mantenir els dos conjunts durant els noranta minuts, fet que va provocar molta lluita al centre del camp i molt poques arribades a les àrees. Els locals es van mostrar molt perillosos en les accions d'estratègia, però el Farners va saber respondre amb una defensa contundent i va estar a punt de donar la sorpresa amb un gol d'Arjona en un contraatac que va ser anul·lat per un fora de joc molt justet (68').

MARTINENC 0 FARNERS 0

MARTINENC: Carulla, Fran, Diego, Aleix, Xavi Pérez, Morillo, Peque (Àngel, 85'), Fernando, Sergi Arranz, Marc Esteban (Tamba, 73') i Kilian (Lora, 62'). FARNERS: Bartrina, Massegú, Toni Rossell, Pitu Riart, Marc Vilà, Arjona, Riki Solà (Pau Pellicé, 81' (Peracaula, 93')), Cals, Toumani, Moha i Àlex Font. ÀRBITRE: Vidal Clermont. T.G.: al local Peque; i als visitants Marc Vilà i Toumani. T.V.: al local Lora (93') per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)