1a femenina

El Barça no té pietat

Poca resistència. L'Oviedo Moderno va aguantar l'ofensiva del Barça fins a l'inici de la segona meitat

El Barça no va tenir cap problema per golejar l'Oviedo Moderno. Les asturianes van resistir fins a l'inici de la segona meitat però amb el tercer gol blaugrana, marcat per l'exjugadora de l'Oviedo Irene, van abaixar els braços de manera definitiva. El primer gol del Barça no va trigar. Una centrada de Bárbara va ser rematada per Gemma, però la defensora Iris va desviar la pilota al fons de la porteria. Jenni va fer el segon poc abans del descans. En l'inici de la segona Irene va marcar per partida doble. L'entrada d'Alexia i Olga va augmentar el cabal ofensiu de les blaugrana, que van acabar golejant amb hat-trick d'Alexia.

BARÇA 8 OVIEDO 0

BARÇA: Ràfols, Ane, Ruth, Marta, Marta Unzué, Gemma (Melanie, 54'), Miriam, Mariona (Alexia, 54'), Jenni Hermoso, Irene, Leire i Bárbara. OVIEDO MODERNO: Ane Ochoa, Iris, Carmen, Isira, Yoli, Celia, Rocio, Lucia, Laurina, Henar (Isa, 64') i Alba. GOLS: 1-0 (9') Iris, en pròpia porta. 2-0 (40'9 Jenni Hermoso. 3-0 (50') Irene. 4-0 (57') Irene. 5-0 (66') Alexia. 6-0 (67') Olga. 7-0 (70') Alexia. 8-0 (85') Alexia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)