Territorial

Un partit més sense sumar

Últims. L'Abadessenc planta cara al Tona, però perd i s'enfonsa una mica més en la classificació. Els ripollesos tornen a ser cuers

L'Abadessenc està cada setmana un pas més a prop de segona catalana i ahir no va poder evitar la derrota contra el Tona tot i plantar cara fins al final. En la primera part els ripollesos van plantar una línia de cinc defenses i els locals, tot i controlar el matx, no van trobar espais per fer mal. En el 32', però, després d'una possible falta sobre Francolí –que es va lesionar–, el col·legiat va xiular un penal de Genís sobre Mendo que Fredi va transformar en l'1-0. En la segona part els de Dani Juvany van saltar al camp amb més intensitat i Pajares i Trulls van estar a punt de fer l'empat, però en un contraatac va ser Pina qui va aconseguir ampliar les diferències a favor del Tona amb un xut potent des de l'interior de l'àrea (55'). Amb el 2-0 en el marcador, l'Abadessenc es va llançar a l'atac, però tampoc no va aconseguir generar gaire perill fins que Edgar va provocar un penal en el 80' que ell mateix va transformar, però ja era tard per empatar.

TONA 2 ABADESSENC 1

TONA: Fran, Pina (Pol, 60'), Toti, Eloi, Edu (Joan Casas, 60'), Fredi (Pau, 77'), Mendo (Guillem, 89'), Baruc, Rubén, Eric i Jordi Pla. ABADESSENC: Genís, Pajares (Albert, 89'), Francolí (Francis, 32'), Nil Coll (Lluc, 60'), Aleix, Trulls, Pol Berenguer, Massegú, Latorre, Cabanas (Edgar, 60') i Aleix Martí (Buba, 72'). GOLS: 1-0 (32') Fredi, de penal. 2-0 (55') Pina. 2-1 (80') Edgar, de penal. ÀRBITRE:
Creus Soler. T.G.: als locals Pina, Edu, Baruc, Pol, Fredi, Ruben i Fran i als visitants Coll, Aleix i Aleix Martí. T.V.: al tècnic visitant Dani Juvany.