Girona

“No mereixíem gaire més del que al final ens hem endut”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín, que tornava a Sòria, no estava content en la roda de premsa malgrat que un gol en el temps afegit va donar un premi inesperat al seu equip. En una balança, al de Gomara li pesava més el mal partit del seu equip que el bon resultat. “No hem estat bé en la primera part. Segurament ha estat mèrit del Numància, que s'ha avançat, ha fet valer el seu ofici, ha provocat que el joc fos molt discontinu i ha tingut en Álex Alegría un puntal que gairebé ens ha tret de polleguera. En la segona part hem fet un pas endavant, hem estat una mica més recognoscibles i al final la pilota aturada ha acabat essent determinant, però no m'ha agradat que ens deixéssim mitja part com ens hem deixat.”

Machín va reconèixer que l'1-1 final gairebé era el màxim a què podia aspirar el seu equip: “L'empat no és injust. I la derrota no sé si ho hauria estat, perquè ells tampoc ens han creat gaire perill ni grans ocasions. El que sí que tinc clar és que no mereixíem gaire més del que al final ens hem endut”, va afegir-hi el tècnic. “El més normal, tal com ha anat el partit, és que l'haguéssim perdut. Però del que sí que estic satisfet és de la millora de la segona part. Hem anat endavant, hem volgut i penso sincerament que els segons 45 minuts han estat nostres igual que els primers han estat del Numància.”

El tècnic del Girona també va parlar de les novetats en l'onze, Lekic i Borja García: “Han complert. No era un partit fàcil, sobretot per a Borja. Pensàvem que el partit s'ajustava més a Lekic, tant pel camp com pel rival. Però Borja ha treballat molt i quan ha tingut la pilota ha intentat jugar endavant i fer bones passades.” Machín va citar un absent: Pere Pons: “No m'agrada recordar els que no hi són, però ell és un especialista que ens dóna molt d'equilibri en partits d'aquest perfil”, va comentar el tècnic.

EL DESENLLAÇ

“L'empat no és injust però, tal com ha anat el partit, el normal era perdre'l”

LA PRIMERA PART

“Ens ha faltat ritme i no hem estat bé, però tampoc ens han creat gaire perill”

EL SEGON ACTE

“Hem estat més recognoscibles i la pilota aturada ha acabat essent determinant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)