Territorial

Resposta contundent

Esperança. El Girona B s'imposa clarament a l'Andorra després d'una setmana moguda i agafa aire tot i continuar en zona de descens

El Girona B, que encadenava cinc jornades sense guanyar, havia de sumar els tres punts per esvair els dubtes i garantir la continuïtat del projecte amb Nacho Castro al capdavant i no va fallar. Els gironins, a diferència d'altres partits, van mantenir la concentració i la solidesa durant tot el partit, i van saber ser contundents en moments clau. A més, el filial gironí, a diferència de l'Andorra, va tenir encert davant de porteria. I és que en la primera meitat, Nahuel va ser capaç d'obrir el marcador amb una vaselina fantàstica des de molt lluny (29'), mentre que els andorrans van topar amb el travesser. En la represa, el Girona B va sortir molt concentrat i Gelmà va fer el 2-0 rematant una centrada de Ferran (50') i va deixar molt tocats els andorrans. En el 82', Sanding va fer el definitiu 3-0 culminant una centrada de Genís.

GIRONA B 3 ANDORRA 0

GIRONA B: Oliveros, Genís, Morales (Pujol, 85'), Ferran, Carbó, Gelmà, Soufiane, Bonaventura (Sanding, 78'), Litus (Miki, 72'), Nahuel (Saam, 70') i Galass. ANDORRA: Ferran, Cisteró, Àlex, Juli (Pau, 70'), Marc, Arturo (Gonçalves, 85'), Ludo, Emili, Vícotr Hugo, Sebas (Àlex Martínez, 85') i Oriol (Betriu, 54'). GOLS: 1-0 (29') Nahuel. 2-0 (50') Gelmà. 3-0 (82') Sanding. ÀRBITRE: Vilaró Alarcón. T.G.: als locals Carbó, Bonaventura, Ferran i Soufiane; i als visitants Emili, Víctor Hugo, Oriol, Ludo, Pau i Sebas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)