L'afegit continua sumant

Gols en el descompte. Amb tres gols més enllà del minut 90, el Girona ja ha compensat el mal que li va fer el 2-3 del Numància

Ahir feia exactament una volta que el Numància va silenciar Montilivi amb un dolorós 2-3 en el minut 94 (Pablo Valcarce va signar un doblet i el Girona no va tenir ni temps de posar altre cop la pilota en joc). Els de Pablo Machín, però, ja han compensat amb escreix aquest punt perdut en l'afegit i ahir van sumar el tercer gol més enllà del minut 90. Tots tres gols del Girona en el temps afegit (als camps del Leganés, el Mallorca i el Numància) han servit per empatar el partit, però no pas per guanyar-lo. Tots tres casos són partits d'un mateix perfil, en què el Girona, sobretot per joc, ha estat molt més a prop de la derrota.