Girona

Una porta oberta

L'últim dia. El Girona manté l'expectativa de fer una tercera incorporació en el mercat d'hivern, que es tanca avui. L'alta provocaria probablement una sortida

El mercat d'hivern es tanca aquesta nit, i el Girona no ha dit l'última paraula. Amb les incorporacions de Dejan Lekic, que ahir va marcar el seu primer gol en el primer partit de titular, i Pablo Maffeo, el club considera ben cobertes i resoltes les mancances que havia detectat, però Quique Cárcel sempre ha manifestat que estarien atents. I el club ha anat madurant la possibilitat de fer un altre fitxatge. No ho té garantit, però ho provarà. I, si arriba un tercer reforç, el més probable és que es compensi amb una sortida.

La idea de la direcció esportiva és incorporar un jugador pensant no ja en el rendiment immediat –òbviament, s'integraria a l'equip amb l'expectativa de tenir-hi protagonisme–, sinó també a mitjà termini. “Un jugador que sigui interessant per al futur i que potser a l'estiu no podríem contractar i ara sí”, va comentar Quique Cárcel, que va ser ahir a Los Pajaritos juntament amb el president, Delfí Geli.

Amb la plantilla compensada i totes les demarcacions ben cobertes, el Girona té la intenció de facilitar la sortida d'algun jugador sobretot si n'acaba arribant un altre. El club ha dit des del primer dia al central Marcelo Djalo, inèdit en les 23 jornades de lliga, que no posaria cap impediment a la seva marxa. Els últims dies, però, s'hi ha afegit Pol Llonch, pel qual han mostrat interès alguns clubs de segona B. L'exjugador de l'Hospitalet i l'Espanyol B ha tingut molt poc protagonisme, i quan ha jugat ho ha fet sobretot al carril dret, ara més ocupat que mai. Llonch ja no ha estat convocat en els dos últims partits, i l'arribada de més competència li acabaria d'ennegrir el panorama.

EL PERFIL

El club pensa en un jugador que pugui ajudar l'equip ara, però que sobretot sigui útil en el futur

PER SORTIR

Marcelo Djalo és candidat des del primer dia, però Pol Llonch també s'hi ha afegit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)