Girona

El Girona activa un protocol per evitar el contagi de les galteres

Marcelo, afectat. El central haurà d'estar uns deu dies sense acostar-se a Montilivi

El central del Girona Marcelo Djalo té galteres i el club ha activat un protocol per evitar el contagi a més jugadors de la plantilla d'aquesta malaltia, que es transmet d'una persona a una altra mitjançant causes diverses amb implicació de la saliva. De fet, la primera mesura que s'ha adoptat –a banda de dir al jugador que es quedi a casa– és que tots els integrants de la plantilla utilitzin ampolles d'aigua personalitzades per hidratar-se. En principi, cap altre jugador ha tingut els mateixos símptomes que Marcelo, que ja no va intervenir en la sessió de dilluns passat i que haurà d'estar uns deu dies sense trepitjar Montilivi. En el Barça, el brasiler Neymar les va tenir a principi de curs i cap jugador més de la plantilla blaugrana en va resultar afectat.

Felipe les va tenir a l'Hèrcules

El davanter del Girona Felipe Sanchón va tenir galteres quan era jugador de l'Hèrcules, la temporada 2011/12 (el curs abans de tornar a Montilivi). Al club alacantí, els jugadors de la primera plantilla van caure com mosques, tot i que ho van fer de manera esglaonada i no va ser necessari ajornar cap partit del conjunt blanc-i-blau. El virus que es va instal·lar al vestidor de l'Hèrcules el va portar un jugador del filial que s'entrenava amb la primera plantilla i que s'havia contagiat entrenant un dels equips del futbol de base de l'entitat. Malgrat que es van prendre mesures, fins a deu jugadors van resultar afectats. Felipe, que va ser un d'ells, va haver de quedar-se a casa durant uns deu dies, fins que el virus va desaparèixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)